Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι Κυπριακές Αερογραμμές ενέκριναν καταβολή των ταμείων προνοίας σε όσους υπαλλήλους αποχωρούν από την εταιρεία
Αεροπορικές εταιρίες

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ενέκριναν καταβολή των ταμείων προνοίας σε όσους υπαλλήλους αποχωρούν από την εταιρεία

Η Διαχειριστική Επιτροπή Ταμείου Προνοίας των Κυπριακών Αερογραμμών ενέκρινε καταβολή ταμείων προνοίας σε αποχωρήσαντες υπαλλήλους.

Η Γενική Συνέλευση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Προνοίας των Κυπριακών Αερογραμμών ενέκρινε χθες την καταβολή των ταμείων προνοίας σε όσους υπαλλήλους αποχωρούν από την εταιρεία.

Η Γενική Συνέλευση συνήλθε το απόγευμα στο Μέγαρο της ΣΕΚ. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής Ανδρέας Γεωργίου κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκαν οι λογαριασμοί, πληρώθηκαν 3 θέσεις μελών στη Διαχειριστική Επιτροπή τα οποία εκπροσωπούν τους υπαλλήλους και τέλος επαναβεβαιώθηκε, μέσω ψηφίσματος, η έγκριση προς την εταιρεία για καταβολή των Ταμείων Προνοίας σε όσους υπαλλήλους των Κυπριακών Αερογραμμών αποχωρούν από την εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024