Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGlyfada Maritime Golf Event 2020

Glyfada Maritime Golf Event 2020

Το Glyfada Maritime Golf Event αποτέλεσε το πρώτο τουρνουά γκολφ που διεξήχθη το 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Ανώτατα στελέχη της ελληνικής και […]

Το Glyfada Maritime Golf Event αποτέλεσε το πρώτο τουρνουά γκολφ που διεξήχθη το 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Ανώτατα στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας αγωνίστηκαν στο γήπεδο Γκολφ της Γλυφάδας, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020. H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές που είχε θέσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς και η Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ. Έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια και υγεία όλων των συμμετεχόντων και του προσωπικού, το Glyfada Maritime Golf Event έθεσε σε εφαρμογή το ακόμα πιο αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που είχε θεσπίσει προσωπικό της Active Media Group πιστοποιημένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, με βάση τις οδηγίες των ειδικών  επιστημόνων-συνεργατών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς και τα επιδημιολογικά δεδομένα, τις υποδείξεις και την έγκριση της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές διατέθηκαν για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γκολφ Γλυφάδας. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Active Media Group και αποτέλεσε πρωτοβουλία της Birdie Events και του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, κ. Θάνου Καραντζιά. Η διοργάνωση απευθύνθηκε αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024