Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ περιβαλλοντική εκστρατεία ‘Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med’ στο Aquila Rithymna Beach

Η περιβαλλοντική εκστρατεία ‘Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med’ στο Aquila Rithymna Beach

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού […]

Το ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach συμμετείχε και φέτος ενεργά στην Περιβαλλοντική Εκστρατεία “Καθαρίστε τη Μεσόγειο- Clean Up the Med”. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής του Αδελιανού Κάμπου από τους εθελοντές και προσωπικό του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με τα παιδιά της Ε’ τάξης του 8ου Δημοτικού σχολείου Ρεθύμνου. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου και ενημερώθηκαν για οτιδήποτε έχει να κάνει με την προστασία της φύσης. Γνώρισαν το κρινάκι της θάλασσας (προστατευόμενο είδος), τον κρίταμο και άλλα είδη φυτών του τόπου μας. Στο παιδικό χωριό, μέσω μιας ομαδικής εργασίας, συζήτησαν για την επικινδυνότητα της μόλυνσης της θάλασσας και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024