Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsMε την Eurowings θα πετά για τους αγώνες του Champions League η ποδοσφαιρική ομάδα BVB

Mε την Eurowings θα πετά για τους αγώνες του Champions League η ποδοσφαιρική ομάδα BVB

Η αεροπορική εταιρεία Eurowings είναι o νέος “Champion Partner” της Μπορούσια Ντόρτμουντ – BVB στο δρόμο προς το Champion League. Η εταιρεία, μέλος του Ομίλου Lufthansa, από την επόμενη σεζόν […]

Η αεροπορική εταιρεία Eurowings είναι o νέος “Champion Partner” της Μπορούσια Ντόρτμουντ – BVB στο δρόμο προς το Champion League. Η εταιρεία, μέλος του Ομίλου Lufthansa, από την επόμενη σεζόν θα συνεργαστεί στενά με την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Ως η επίσημη αεροπορική εταιρεία της BVB, η Eurowings θα μεταφέρει την ομάδα για τους αγώνες της στο εξωτερικό. Η συνεργασία της Eurowings με τους επί 8 φορές πρωταθλητές Γερμανίας και νικητές του Champions League το 1997, δεν περιορίζεται στα όρια της απλής χορηγίας, αλλά περιλαμβάνει συνέργειες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Εκτός από τη συνηθισμένη διαφημιστική παρουσία της Eurowings στο χώρο του γηπέδου (π.χ. σε διαφημιστικές πινακίδες, οθόνες κ.ά.), η συμφωνία προβλέπει εκτεταμένη συνεργασία και στο πλαίσιο του digital marketing, όπως είναι τα δημοφιλή κανάλια της BVB στα social media. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη σελίδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Facebook έχει ήδη πάνω από 14 εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες. Σήμα κατατεθέν της νέας εταιρικής σχέσης της Eurowings με τη BVB είναι το βαμμένο σε μαύρο και κίτρινο χρώμα αεροσκάφος. Η BVB θα μεταφέρεται πλέον με αυτό το μοναδικό “Τeam Airbus”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024