Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣτο Νέο “Miraggio Chef’s Table” γκουρμέ μενού του “Evi Evane” της Ντίνας Νικολάου

Στο Νέο “Miraggio Chef’s Table” γκουρμέ μενού του “Evi Evane” της Ντίνας Νικολάου

Στην αρχαία ελληνική τραγωδία, τις Βάκχες του Ευριπίδη, γιόρταζαν διονυσιακά φωνάζοντας “Ευοί Ευάν”. Αυτό το επιφώνημα χαράς καθώς και οι επιρροές κατά την περίοδο των σπουδών της στην Γαλλία, ενέπνευσαν […]

Στην αρχαία ελληνική τραγωδία, τις Βάκχες του Ευριπίδη, γιόρταζαν διονυσιακά φωνάζοντας “Ευοί Ευάν”. Αυτό το επιφώνημα χαράς καθώς και οι επιρροές κατά την περίοδο των σπουδών της στην Γαλλία, ενέπνευσαν τη Ντίνα Νικολάου για τη σύσταση ενός ελληνικού εορταστικού μενού με γαλλικές επιρροές από τις σπουδές της και των εστιατορείων Evi Evane που έχει δημιουργήσει στο Παρίσι. Για το επόμενο “Miraggio Chef’s Table”, η Brand Chef του Miraggio Thermal Spa Resort προσκαλεί σε ένα δείπνο 5 πιάτων εμπνευσμένο από τις πατρίδες της ζωής της. Από την Αταλάντη της Φθιώτιδας στην Ελλάδα, μέχρι το Παρίσι και τη Rue Guisarde στη Γαλλία, αυτή η πρωτότυπη μαγειρική εμπειρία είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις. Αυτό που θα απολαύσεi κανείς την Παρασκευή στις 2 Αυγούστου είναι πιάτα υψηλής γαστρονομίας – γενναιόδωρα, όμορφα, γεμάτα σπιτικές, γκουρμέ επιλογές. Θα γευθεί παραδοσιακές συνταγές από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας που έχουν χαρίσει στην αγαπημένη σεφ τον τίτλο της πρέσβειρας ελληνικής κουζίνας στο Παρίσι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024