Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTinos Fun Run στην Τήνο

Tinos Fun Run στην Τήνο

Το “Tinos Fun Run” αρχίζει σήμερα 9 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 του μήνα, αποτελώντας για τους επισκέπτες της Τήνου ένα  τριήμερο μοναδικών αθλητικών εμπειριών και δρώμενων. Επίκεντρο των […]

Το “Tinos Fun Run” αρχίζει σήμερα 9 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 του μήνα, αποτελώντας για τους επισκέπτες της Τήνου ένα  τριήμερο μοναδικών αθλητικών εμπειριών και δρώμενων. Επίκεντρο των εκδηλώσεων γνωριμίας με το νησί θα είναι το Σάββατο με ημιμαραθώνιο και διαδρομές  ενός, πέντε και δέκα χιλιομέτρων και μια διαδρομή εκατό μέτρων για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, που οργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο του νησιού. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διατρέξουν τα χωριά, να συναντήσουν τους κατοίκους τους, αλλά και να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία, αφού θα προηγηθεί το pasta party στο χωριό Φαλατάδος. Εκεί, τα τηνιακά προιόντα με την καθοδήγηση του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για ιδιαίτερες σάλτσες. Παράλληλα, οι εκπολιτιστικοί και θρησκευτικοί σύλλογοι των χωριών με τη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των γυναικών θα μαγειρέψουν με τηνιακά προϊόντα παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών, θα προσφέρουν άφθονο ντόπιο κρασί και ρακί πλαισιωμένο από ζωντανό νησιώτικο γλέντι, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στους συνοδούς τους να μοιραστούν με τους κατοίκους το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου. Το μετάλλιο  των αγώνων  του Tinos Running Experience που θα διανεμηθεί στους νικητές έφτιαξε ο Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος και είναι αντίγραφο του μεταλλίου των αγώνων “ΤΗΝΙΑ 1895”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024