Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsWomen in Business: Leadership Redefined

Women in Business: Leadership Redefined

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση της νεοϊδρυθείσας Επιτροπής Γυναικών του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου, με θέμα “Οι γυναίκες στις επιχειρήσεις: Ο επαναπροσδιορισμός της ηγεσίας”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan στις […]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εναρκτήρια εκδήλωση της νεοϊδρυθείσας Επιτροπής Γυναικών του Ελληνο-Βρετανικού Επιμελητηρίου, με θέμα “Οι γυναίκες στις επιχειρήσεις: Ο επαναπροσδιορισμός της ηγεσίας”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan στις 23 Νοεμβρίου 2011, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 100 ατόμων από τον επιχειρηματικό κόσμο και από φορείς. Τους συνέδρους υποδέχτηκαν η πρόεδρος (Η.Β.) του Επιμελητηρίου κα Eugenia Chandris και η επίτιμος πρόεδρος κα Irene Watson, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου το 1985, και Βρετανίδα πρόεδρος από το 2000 ως το 2011. Στο πάνελ, συμμετείχαν οι: κα Νίκη Κουτσιανά, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Apivita, η κα Jo Taylor, κορυφαίο στέλεχος του Channel 4 τηλεόρασης στο Η.Β, η κα Freddie Stier, εμπορική διευθύντρια της British Airways, η κα Μαριάνα Μιλίσση, γενική διευθύντρια της Savvy Partners και η κα Sam Hyde, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Square the Circle (Η.Β.). Η πρόεδρος, κα Eugenia Chandris, και τα μέλη της Επιτροπής Γυναικών του Επιμελητηρίου, δεξιώθηκαν στο τέλος της Εκδήλωσης τους καλεσμένους στο ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Chandris Hotels & Resorts, που ήταν και ο κύριος χορηγός.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024