Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile78.000 ξενοδοχεία στο hotels4u.gr
Περιγραφή και σχόλια από προηγουμένους ενοίκους των ξενοδοχείων

78.000 ξενοδοχεία στο hotels4u.gr

Η airtickets.gr δημιούργησε το hotels4u.gr, έναν σύγχρονο, φιλικό και ευχάριστο χώρο εξειδικευμένο στην εύρεση και κράτηση ξενοδοχείων σε όλον τον κόσμο. Η κράτηση ξενοδοχείου τώρα γίνεται απλά, γρήγορα και αξιόπιστα. […]

Η airtickets.gr δημιούργησε το hotels4u.gr, έναν σύγχρονο, φιλικό και ευχάριστο χώρο εξειδικευμένο στην εύρεση και κράτηση ξενοδοχείων σε όλον<...> τον κόσμο. Η κράτηση ξενοδοχείου τώρα γίνεται απλά, γρήγορα και αξιόπιστα. Ο χρήστης επιλέγει προορισμό, βλέπει όλα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία της περιοχής ταξινομημένα με βάση το πιο φθηνό. Με περιγραφή και σχόλια από προηγουμένους ενοίκους που δίνουν αναλυτική βαθμολογία για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως καθαριότητα, φιλικό περιβάλλον, πρωινό κ.ά.

Τα σχόλια πελατών διευκολύνουν την απόφαση του χρήστη κατά την επιλογή του ξενοδοχείου του. Πάνω από 78.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμα μέσω του hotels4u.gr και αφορούν κάθε τύπο ιδιοκτησίας, από μικρά ανεξάρτητα καταλύματα μέχρι υπερπολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων. Το hotels4u.gr προσφέρει μία αξιόπιστη online υπηρεσία σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές ξενοδοχείων, τηρώντας υψηλά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Η κράτηση γίνεται on-line χωρίς καμία χρέωση στην πιστωτική κάρτα. Αυτή δίνεται μόνο για προκράτηση και σε περίπτωση που τα σχέδια αλλάξουν δεν υπάρχουν χρεώσεις.

Το hotels4u.gr υποστηρίζεται από την airtickets.gr.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024