Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και Mobile'Χρυσό’ στην airtickets.gr για την τηλεφωνική της εξυπηρέτηση
OTAs

'Χρυσό’ στην airtickets.gr για την τηλεφωνική της εξυπηρέτηση

Η εταιρεία airtickets.gr τιμήθηκε με το Gold Award, το πρώτο βραβείο ‘Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2013’ για το καλύτερο call center.

H airtickets.gr, η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην ελληνική αγορά, τιμήθηκε σε πρόσφατη ειδική εκδήλωση απονομής, με το πρώτο βραβείο “Gold Award”, στον ετήσιο διαγωνισμό “CRM Grand Prix 2013” της Teleperformance Hellas, στην κατηγορία “Τelephone Response – έως 50 εκπροσώπους”, σε αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Η  σημαντική αυτή βράβευση σε έναν διαγωνισμό στον οποίον συμμετείχαν 44 εταιρείες από 8 διαφορετικούς κλάδους δραστηριότητας, που απασχολούν συνολικά πάνω από 2.000 εργαζόμενους σε τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, αποτελεί αποτέλεσμα της πελατοκεντρικής προσέγγισης της airtickets.gr και απόδειξη του υψηλού επίπεδου του ανθρώπινου δυναμικού της.

Επιβεβαιώνει επιπλέον το αποδοτικό μοντέλο εξυπηρέτησης που εφαρμόζει η airtickets.gr, με στόχο την απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών ανταποκρινόμενη άμεσα στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή “Multichannel Customer Experience Management Outsourcing” στον κόσμο, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας.
 
Βασίζεται σε 11 ποιοτικές και ποσοτικές παραμέτρους μέτρησης τηλεφωνικών κλήσεων όπως μεταξύ άλλων, ο χρόνος αναμονής, η ευγένεια, η αντίληψη και κατανόηση, η αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισης και η καταλληλότητα της προτεινόμενης λύσης.

Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διεξήχθη φέτος για 15η συνεχή χρονιά και κατά τη διάρκειά του, οι εκπρόσωποι από τις συμμετέχουσες εταιρείες δέχτηκαν 1.320 “Μυστικές Κλήσεις”.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/07/2024
23/07/2024
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024