Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑλλαγές επωνυμίας και management στο Hilton Ρόδου
Business & Travel

Αλλαγές επωνυμίας και management στο Hilton Ρόδου

Σε Le Meridien θα μετονομαστεί το Hilton της Ρόδου, ενώ ο όμιλος Starwood μέσω του συγκεκριμένου Brand Name θα έχει το management της μονάδας, η οποία θα μετατραπεί σε 5 […]

Σε Le Meridien θα μετονομαστεί το Hilton της Ρόδου, ενώ ο όμιλος Starwood μέσω του συγκεκριμένου Brand Name θα έχει το management της μονάδας, η οποία θα μετατραπεί σε 5 αστέρων ξενοδοχείο. Στην παραπάνω δήλωση προέβη<…>ο Γενικός Διευθυντής της Starwood σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, κ. Τιμ Ανανιάδης, στην εκπομπή Business & Travel στο οικονομικό κανάλι sbc, υποστηρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου -όμιλοι Λασκαρίδη και Σμπώκου- επιδιώκουν προχωρώντας σε εκτενή ανακαίνιση της μονάδας να δημιουργήσουν μια από τις καλύτερες μονάδες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Ανανιάδης επεσήμανε ακόμη ότι ο όμιλος Starwood έχει δεχθεί προτάσεις για την ίδρυση καζίνο-ξενοδοχείου στη Βόρεια Κύπρο, προσθέτοντας ότι από την ελληνική αγορά υπάρχει ενδιαφέρον για επέκταση του πολυεθνικού Ομίλου σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Εν τω μεταξύ σε ύφεση βρίσκεται η αγορά της παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, κλάδος που προβλέπεται να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα τα επόμενα χρόνια. Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Themelia Chouvardas, κ. Γιώργος Χουβαρδάς, στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής, υποστηρίζοντας ότι το χωροταξικό αλλά και η έλλειψη οργάνωσης και σωστής υποδομής από την πλευρά της πολιτείας, οδηγούν σε υψηλές τιμές στο χώρο της τουριστικής κατοικίας και δεν προβλέπεται άμεσα μείωση τους. Παράλληλα ο κ. Χουβαρδάς ανέφερε πως οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις επενδύσεις τους, να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις στα νησιά που αποτελούν και τον πλούτο της χώρας μας, αλλά και στην εισροή από το εξωτερικό.

Τόνισε πως θα πρέπει να αποφύγουμε το παράδειγμα της Ισπανίας και της Κύπρου, καθώς η ανάπτυξη της παραθεριστικής κατοικίας δεν πρέπει να συμβαίνει εις βάρος του περιβάλλοντος. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που συναντά ο Έλληνας κατασκευαστής στη χώρα του, που δεν είναι άλλα από τα προβλήματα με τις πολεοδομίες, το κτηματολόγιο και τη γραφειοκρατία των δημόσιων υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο κ. Νίκος Γιαννουλέλης, Σύμβουλος Διαχείρισης Ακινήτων, δήλωσε πως η Ελλάδα είναι σαφώς ακριβότερη από την Ισπανία και την Κύπρο και αυτό γιατί οι ελληνικές κατασκευές είναι καλύτερες.

Ο κ. Γιαννουλέλης σημείωσε την ανάγκη το χωροταξικό σχέδιο να οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τόσο περιβαλλοντικά όσο και οικονομικά κριτήρια, ούτως ώστε να αποφευχθεί η τσιμεντοποίηση περιοχών στην Ελλάδα. Τέλος, απευθυνόμενος προς τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επεσήμανε πως θα πρέπει να δίνουν βαρύτητα στην ποιότητα, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικές ως προς τις αντίστοιχες του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται πως η εκπομπή Business & Travel παρουσιάζεται από τον Χάρη Ντιγριντάκη κάθε Πέμπτη στις 21:00 από τη συχνότητα του καναλιού sbc και σε επανάληψη κάθε Σάββατο (14.00-15.00) και Κυριακή (15.00-16.00). Πρόκειται για την μοναδική εκπομπή που ασχολείται με το επιχειρείν της τουριστικής βιομηχανίας, ενημερώνοντας για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στον χώρο του τουρισμού, των μεταφορών αλλά και του τουριστικού Real estate.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024