Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΔιεθνές βραβείο για το Elysium Beach της Κύπρου

Διεθνές βραβείο για το Elysium Beach της Κύπρου

Σε διαγωνισμό που έγινε στο Λονδίνο από το Property Week, το κυπριακό ξενοδοχείο Elysium Beach Resort έλαβε το βραβείο για το καλύτερο κατασκευαστικό έργο σε ξενοδοχείο στην Ευρώπη. Aκριβώς δίπλα […]

Σε διαγωνισμό που έγινε στο Λονδίνο από το Property Week, το κυπριακό ξενοδοχείο Elysium Beach Resort έλαβε το βραβείο για το καλύτερο κατασκευαστικό έργο σε ξενοδοχείο στην Ευρώπη<...>.

Aκριβώς δίπλα από τους Τάφους των Βασιλέων, το ξενοδοχείο αποτελεί μια ξεχωριστή και μοναδική αντίληψη για την Κύπρο. Σχεδιασμένο σε παλατιακή γραμμή και επηρεασμένο από την Βυζαντινή εποχή, διαθέτει μια καταπληκτική θέα προς την θάλασσα της Μεσογείου. Στην αρχιτεκτονική του είναι εμφανείς οι πολιτισμικές αναφορές στην πλούσια ιστορία της Κύπρου που συνδυάζουν στοιχεία από τα Ελληνιστικά, Ρωμαϊκά, Μεσαιωνικά και Ενετικά χρόνια. Προσφέροντας 250 δωμάτια με πλούσια επιλογή για διαμονή, κήπους, πισίνες, εστιατόρια και μπαρ, εκκλησάκι, αίθουσα εκδηλώσεων και ξεχωριστές εγκαταστάσεις spa με προϊόντα Aveda, το Elysium έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένα από τα «καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου», ενώ το αφιέρωμα διακοπών του καλοκαιριού της Sunday Times το χαρακτήρισε ως το καλύτερο νέο ξενοδοχείο – resort του κόσμου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα του Elysium, αναφέροντας ότι το ξενοδοχείο «έχει μια αληθινή μεσογειακή αίσθηση που έχει ενσωματωθεί ιδανικά στην τοπική κοινωνία».

Η εταιρία που παρέλαβε το βραβείο κατά την εκδήλωση απονομής είναι η Scott Brownrigg & Turner Architects, με έδρα το Λονδίνο, γνωστή διεθνώς για την μελέτη, την αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση χώρων, με έργα που αντικατοπτρίζουν την δέσμευση της για τελειότητα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024