Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕορτασμός της Ημέρας της Γης σε Novotel Athenes και Sofitel Athens Airport
Accor Earth Guest Day

Εορτασμός της Ημέρας της Γης σε Novotel Athenes και Sofitel Athens Airport

Τα ξενοδοχεία Novotel Athenes και Sofitel Athens Airportδιοργάνωσαν, την Τετάρτη 4 Μαΐου, ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα της γης με θέμα “Το περιβάλλον και η προστασία του πλανήτη”, στα πλαίσια […]

Τα ξενοδοχεία Novotel Athenes και Sofitel Athens Airportδιοργάνωσαν, την Τετάρτη 4 Μαΐου, ημερίδα για την παγκόσμια ημέρα της γης με θέμα<...> “Το περιβάλλον και η προστασία του πλανήτη”, στα πλαίσια του προγράμματος που ακολουθείται από τον γαλλικό όμιλο Accor, “Accor Earth Guest Day”.

Οι εταιρείες Anista, Βελτιωτική, Ελλάδα Καθαρή, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Energy Lines, Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Philips, ΣΚΑÏ, Sychem, και WWF ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των ξενοδοχείων για να παρουσιάσουν την περιβαλλοντική πολιτική τους.

Με αφορμή την ημερίδα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, να γνωρίσουν πως η επιχειρηματικότητα σε διάφορους τομείς συμβαδίζει με το περιβάλλον και να αναρωτηθούν για μελλοντικές ενέργειες που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφόρο ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024