Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠαγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Lindos Blu στη Ρόδο
Βράβευση από τον τουριστικό οργανισμό Thomson

Παγκόσμια διάκριση για το ξενοδοχείο Lindos Blu στη Ρόδο

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Blu στη Ρόδο, κατάφερε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του να βραβευθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου. Σε μία λαμπερή τελετή […]

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Lindos Blu στη Ρόδο, κατάφερε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του να βραβευθεί κατά τη διάρκεια της<...> έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου. Σε μία λαμπερή τελετή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, ο τουριστικός οργανισμός Thomson βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία του προγράμματός του για το 2009 σε όλους τους προορισμούς του κόσμου, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις και τις εντυπώσεις των πελατών του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτερα στελέχη της Thomson, εκπρόσωποι των βραβευμένων ξενοδοχείων, δημοσιογράφοι και άλλοι ταξιδιωτικοί φορείς.

Το Lindos Blu ήταν “Overall Winner” στην κατηγορία 5 αστέρων, ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου, με το εντυπωσιακό ποσοστό 99% στο βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών του.

Η κατασκευή της ξενοδοχειακής μονάδας ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2009. Η συνολική δυναμικότητα της μονάδας είναι 70 δωμάτια και το ύψος της επένδυσης ανήλθε στα 14 εκατ. ευρώ. Το Lindos Blu είναι αμφιθεατρικά κτισμένο σε πολλά επίπεδα πάνω από τον κόλπο των Βληχών, σε απόσταση αναπνοής από τον γραφικό οικισμό της Λίνδου. Με βασικά υλικά κατασκευής την πέτρα, το μάρμαρο, το γυαλί και το ξύλο είναι αρμονικά προσαρμοσμένο στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρει εντυπωσιακή πανοραμική θέα από κάθε σημείο του. Διαθέτει δίκλινα δωμάτια και junior suites, δωμάτια με sharing pool ή εξωτερικό jacuzzi, καθώς και βίλλες και μεζονέτες με ιδιωτική πισίνα. Στο ξενοδοχείο λειτουργούν δύο εστιατόρια, Lounge Bar, Pool Bar, Spa καθώς και Meeting Rooms.

Σημειώνεται ότι τo Lindos Blu, ιδιοκτησίας των κ.κ. Καλιουδάκη και Ροδίτη, έγινε πρόσφατα μέλος των Small Luxury Ηotels of the World.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024