Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο Χρηματιστήριο ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Στο Χρηματιστήριο ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Με την ευκαιρία εισαγωγής της εταιρίας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μελά επίσημη δεξίωση. Όπως είναι γνωστό η εταιρία είναι […]

Με την ευκαιρία εισαγωγής της εταιρίας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών πραγματοποιήθηκε χθες<...> στο Μέγαρο Μελά επίσημη δεξίωση.
Όπως είναι γνωστό η εταιρία είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και το 1999 είχε ετήσιο κύκλο εργασιών 8.027 εκ. δρχ. ενώ για το 2000 προβλέπεται να φθάσει το ποσό των 8.876 εκ. δρχ., τα κέρδη προ φόρων το 1999 ήταν 1.223 εκ. δρχ. ενώ για το 2000 προβλέπεται 2.330 εκ. δρχ. δηλαδή αύξηση 90,4%.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο υποδιοικητής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ κ. Θεόδωρος Πανταλάκης και ο υποδιοικητής της Ε.Τ.Ε κ. Απόστολος Ταμβακάκης, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της εταιρίας κ. Αλέξιος Κοιμήσης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

  • ο διοικητής της Ε.Τ.Ε. κ. Θ. Καρατζάς
  • ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών κ. Κ. Αλαμάνος
  • ο πρώην διοικητής της Ε.Τ.Ε. κ. Δ. Γερμίδης
  • ο πρόεδρος των μικρομετόχων κ. Καραγκούνης
  • διευθυντικά στελέχη από τράπεζες και χρηματιστηριακά γραφεία
  • κορυφαίοι εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου
  • πολλά στελέχη της Ε.Τ.Ε. και της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ

Η Αστήρ Παλάς<.> Βουλιαγμένης θα διαθέσει 5.080.000 μετοχές στις Δημόσιες Εγγραφές που θα διαρκέσουν από τις 29 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου σε τιμή ανά μετοχή 2.750.
Παράλληλα, σε Ιδιωτική Τοποθέτηση έχουν δοθεί 269.750 μετοχές, ενώ 2.300.000 μετοχές έχουν διατεθεί 'εξ ιδίων' μέσα στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Οι μακροχρόνιοι, στρατηγικοί στόχοι της εταιρίας εστιάζονται στην περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής θέσης της, στην ενδυνάμωση της εικόνας της και στην καθιέρωση της ως πρώτη επιλογή της απαιτητικής πελατείας. Βασικοί άξονες της υποστήριξης των στόχων της εταιρίας είναι:

  • Η συνέχιση της ισχύουσας ποιοτικής βελτίωσης της αποδοτικότητας του συγκροτήματος.
  • Η περαιτέρω διεύρυνση εκμεταλλεύσεων υπαρχουσών και νέων υπηρεσιών.
  • H σωστή αξιοποίηση των προοπτικών του κλάδου, αλλά και των νέων μεγάλων ευκαιριών όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 καθώς και το νέο αεροδρόμιο.

Για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων προβλέπεται ότι θα απαιτηθούενδύσεις της τάξων 18 δισ. δρχ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024