Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο βάθρο των κορυφαίων ξενοδοχείων η Aldemar
Conde Nast Traveller Awards – Βραβεία Κοινού 2009

Στο βάθρο των κορυφαίων ξενοδοχείων η Aldemar

Δύο βραβεία κοινού απονεμήθηκαν στον Όμιλο Aldemar Hotels & Spa από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, των Εκδόσεων Λυμπέρη. Το Olympian Village στη Δυτ. Πελοπόννησο βραβεύτηκε στην […]

Δύο βραβεία κοινού απονεμήθηκαν στον Όμιλο Aldemar Hotels & Spa από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, των Εκδόσεων<...> Λυμπέρη. Το Olympian Village στη Δυτ. Πελοπόννησο βραβεύτηκε στην κατηγορία “δημοφιλέστερο ξενοδοχείο Νοτίου Ελλάδος” και το Royal Mare στην Κρήτη ως το “κορυφαίο ξενοδοχείο beach hotel”. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στο ξενοδοχείο Astir Palace Vouliagmeni σε μια λαμπερή εκδήλωση. Τα βραβεία για λογαριασμό της Aldemar Hotels & Spa παρέλαβε η κα Ζωή Χαστούκη, Marketing Manager του Ομίλου.

“Τα βραβεία αυτά είναι μια ακόμη απόδειξη πως στην Aldemar Hotels γίνεται συστηματική προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Έχει δε μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε πως έρχεται σε μια περίοδο που αναθεωρούμε προς το καλύτερο την ποιότητα και βάζουμε στο προπύργιο της την ανθρώπινη επαφή. Όλοι έχουν δικαίωμα στις ποιοτικές διακοπές και θα φροντίσουμε να τις έχουν”, δήλωσε η κα Χαστούκη αμέσως μετά την τελετή βράβευσης.

Τα βραβεία Conde Nast Traveller απονεμήθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και οι νικητές τους αναδείχθηκαν μέσα από την ψηφοφορία των αναγνωστών του ομώνυμου περιοδικού που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις Λυμπέρη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024