Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήNovotel Αθηνών: Επαγγελματικές συναντήσεις γεμάτες δημιουργικότητα στο κέντρο της Αθήνας
Ξενοδοχεία

Novotel Αθηνών: Επαγγελματικές συναντήσεις γεμάτες δημιουργικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Το Novotel Αθηνών προχώρησε στην ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας εκδηλώσεων και συνεδρίων, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά μοντέρνο περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

Εμπνευσμένες εκδηλώσεις και δημιουργικές συναντήσεις στην καρδιά της Αθήνας υπόσχεται να φιλοξενήσει στους πρόσφατα ανανεωμένους χώρους του το Novotel Αθηνών. Αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία «It’s a lot better at Novotel», το ελληνικό μέλος του διεθνούς ομίλου ξενοδοχείων Accor προχώρησε στην ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας εκδηλώσεων και συνεδρίων, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά μοντέρνο περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.


 

Με εμπειρία πολλών ετών στις διοργανώσεις επιτυχημένων εκδηλώσεων, το Novotel Αθηνών εντόπισε την ανάγκη να συνδυάσει την καινοτομία, την τεχνολογία και την avant-garde αισθητική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο στόχος της ανανέωσης των 10 μοναδικών αιθουσών που διαθέτει το ξενοδοχείο για συναντήσεις, ήταν να αποτελέσουν χώρους που θα προάγουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Ως αποτέλεσμα, με δυνατότητα να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις εργασίας έως μεγάλης κλίμακας εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, οι χώροι του ξενοδοχείου διακρίνονται πλέον για το λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα εργονομικά έπιπλα και τον πιο πρόσφατο τεχνολογικό εξοπλισμό, διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα, την απλότητα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024