Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτους ρυθμούς και της Τέχνης η Grekland Panorama στη Στοκχόλμη
Πολιτισμός

Στους ρυθμούς και της Τέχνης η Grekland Panorama στη Στοκχόλμη

Τις ημέρες διοργάνωσης της διεθνούς έκθεσης 'Grekland Panorama' στη Στοκχόλμη θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα.

Ματιά και από την εικαστική Ελλάδα θα πάρουν οι επισκέπτες της Grekland Panorama, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και 16 Φεβρουαρίου στην Στοκχόλμη.

Η Grekland Panorama θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής “Α creative piece of Crete in Stocholm – Ένα δημιουργικό κομμάτι της Κρήτης στη Στοκχόλμη“. Της έκθεσης -που παρουσιάστηκε με επιτυχία τον Οκτώβριο στη διοργάνωση Affordable Art στη σουηδική πρωτεύουσα- ηγείται η κα Πηνελόπη Ορφανουδάκη. Οι επισκέπτες του Grekland Panorama θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, εκτός από τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας που θα προβληθούν και  το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό μέσα από έργα των δημιουργών κ.κ. Μανούσου Χαλκιαδάκη, Όλγας Βερυκάκης και Claire Allaz Βούρου.

Η έκθεση Grekland Panorama στηρίζει την ελληνική τέχνη και πολιτισμό. Τις ημέρες διοργάνωσης της θα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα. Στόχος είναι να αναδειχθούν στους Σκανδιναβούς επισκέπτες της -πέρα από τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας- ο ιστορικός και καλλιτεχνικός πλούτος της χώρας, από τα ίχνη της μακραίωνης και σημαντικής ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού στα βήματα των σημερινών σύγχρονων δημιουργών.

Η Grekland Panorama διοργανώνεται από τη North Events από 14 έως 16 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholm Globe Arenas και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της στη Σκανδιναβία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024