Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση1η Εβδομάδα Σεμιναρίων Τουρισμού στο πλαίσιο του Xinis Educational Festival 2012
Χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες

1η Εβδομάδα Σεμιναρίων Τουρισμού στο πλαίσιο του Xinis Educational Festival 2012

Το Tourism School του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή ξεκινά τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και ακολουθούν σεμινάρια και διαλέξεις πάνω σε ποικίλες άλλες θεματικές ενότητες.

Education Festival PosterΟ Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή εγκαινιάζει το Xinis Educational Festival 2012 με μια ολόκληρη εβδομάδα δωρεάν σεμιναρίων, αφιερωμένη στον τουρισμό.

Το Tourism School του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή ανοίγει τις πόρτες του τη Δευτέρα 5 Μαρτίου με το πρώτο σεμινάριο με θέμα “Το μέλλον του τουρισμού στην Ελλάδα” και ακολουθούν σεμινάρια και διαλέξεις πάνω σε ποικίλες άλλες θεματικές ενότητες, τα οποία θα δοθούν από τους πλέον καταξιωμένους καθηγητές στο εν λόγω εκπαιδευτικό αντικείμενο.

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα, Πειραιά, Ν. Φάληρο, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη θα είναι τα εξής: “Πράσινη Ανάπτυξη και Αγροτουρισμός”, “Τουρισμός και social media”, “Κρουαζιέρα και Ελληνικός Τουρισμός”, “Τουριστικό Marketing”, “Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού: Ο τουρισμός υγείας και ευεξίας”.

Σημειώνεται ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024