Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΤο Minoan College μεταστεγάζεται σε νέο κτίριο στην Αμμουδάρα (Ηράκλειο)
Ευκολότερη πρόσβαση και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους φοιτητές

Το Minoan College μεταστεγάζεται σε νέο κτίριο στην Αμμουδάρα (Ηράκλειο)

Από τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο που αρχίζει στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, το Minoan College μεταστεγάζεται σε νέο σύγχρονο, αυτόνομο κτίριο στη γωνία των οδών Ελ Γκρέκο και Δαιδάλου, στην Αμμουδάρα […]

Από τη νέα ακαδημαϊκή περίοδο που αρχίζει στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, το Minoan College μεταστεγάζεται σε νέο σύγχρονο,<...> αυτόνομο κτίριο στη γωνία των οδών Ελ Γκρέκο και Δαιδάλου, στην Αμμουδάρα Γαζίου, Ηράκλειο Κρήτης (απέναντι σε τρία πολυτελή ξενοδοχεία).

Εξηγώντας τους λόγους της μεταστέγασης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νίκος Σκουλάς και ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Μινωικού Κολεγίου κ. Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσαν: “Ερχόμαστε πιο κοντά στο μεγάλο πληθυσμιακό κέντρο της περιοχής για εξασφάλιση ευκολότερης πρόσβασης και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους φοιτητές και φοιτήτριες, εν όψει μάλιστα της επέκτασης του προγράμματος σπουδών και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα ελληνικά.

Ούτως ή άλλως, έχουμε την υποχρέωση να προσαρμοστούμε στις κτιριολογικές προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Νόμου περί Κολεγίων, εντός ενός έτους, πράγμα που αποφασίσαμε να πράξουμε αμέσως”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Γαζίου κ. Γιώργος Μαρκογιαννάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Χαιρετίζουμε το σημαντικό γεγονός της μόνιμης εγκατάστασης ενός αξιόλογου εκπαιδευτικού ιδρύματος όπως το Μινωικό Κολέγιο στον Δήμο μας, με δεδομένη την ανάγκη στελεχών με πανεπιστημιακού επιπέδου παιδεία και εκπαίδευση για να πλαισιώσουν τις επιχειρήσεις της Κρήτης και της λοιπής Ελλάδας. Οι σημαντικές υποδομές του Δήμου Γαζίου προσφέρουν πολύ ευνοϊκές συνθήκες διαβίωσης και ποιότητα ζωής στους φοιτητές που προσέρχονται από όλο τον κόσμο”.

Οι κ.κ. Μεταξάς και Σκουλάς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη δεδηλωμένη πρόθεση πολλών επιχειρήσεων, Δήμων και μεμονωμένων πολιτών να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας μη κερδοσκοπικής εταιρίας που θα διαχειρίζεται και θα κατευθύνει, στο εξής, την ανάπτυξη του Μινωικού Κολεγίου και πρόσθεσαν: «Πιστεύοντας ότι η παιδεία πρέπει να είναι μη εμπορεύσιμο κοινωνικό αγαθό και κατά συνέπεια κοινωνική ευθύνη, χαιρετίζουμε την ευρεία συμμετοχή σ’ αυτή τη σημαντική κοινή προσπάθεια. Οι Κρήτες, και στο παρελθόν, έχουν δώσει παρόμοια δείγματα υποστήριξης πρωτοβουλιών για το κοινό καλό.

“Ευελπιστούμε ότι, η ενεργός συμμετοχή όλων μας, θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του Μινωικού Κολεγίου προκειμένου να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στη μεγάλη πρόκληση της παροχής ποιοτικής παιδείας, εκπαίδευσης και κατάρτισης στους νέους μας που θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους την πρόοδο και ανάπτυξη της Κρήτης και της λοιπής Ελλάδας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024