Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Έκθεση World Travel Market στην τηλεόραση

Η Έκθεση World Travel Market στην τηλεόραση

Η Έκθεση World Travel Market ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό κανάλι Travel Channel (ένα κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τα ταξίδια και τις διακοπές), […]

Η Έκθεση World Travel Market ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό κανάλι<...> Travel Channel (ένα κανάλι της Μεγάλης Βρετανίας το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τα ταξίδια και τις διακοπές), μέσα από το οποίο θα μεταδίδονται σε πρόγραμμα 1 1/2 ώρας οι εκδηλώσεις του Νοεμβρίου σε περισσότερες από 80 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Το Travel Channel θα μεταδίδει όλα τα τελευταία δρώμενα της Έκθεσης, τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, καθώς και όλα τα σημαντικά θέματα, που θα αναπτυχθούν στην Έκθεση, η οποία διεξάγεται στο Λονδίνο στο διάστημα 8 – 11 Νοεμβρίου.

Η υπεύθυνη της Έκθεσης κ. Fiona Jeffery δήλωσε ότι “είναι η δεύτερη χρονιά, που η World Travel Market συνεργάζεται με το Travel Channel, και είναι μια συνεργασία ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μέσα από την τηλεόραση παρέχονται εύκολα πληροφορίες στους μελλοντικούς ταξιδιώτες για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του τουριστικού τομέα. Και προσθέτει ότι “είναι πολύ σημαντικό για το κοινό να καταλάβει την σημασία αυτής της Έκθεσης, καθώς συναντιούνται όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, με αποτέλεσμα ότι συζητηθεί εκεί να επηρεάζει αισθητά την μελλοντική πορεία της τουριστικής κίνησης παγκοσμίως”.

Η κ. Petra Shepherd από το Travel Channel δήλωσε ότι “είμαστε πολύ χαρούμενοι, που θα συνεργαστούμε με την Έκθεση World Travel Market, η οποία γιορτάζει και την 25η επέτειο της, και η οποία έχει σκοπό να μεταδώσει μέσω του καναλιού μας ένα πρόγραμμα 1 1/2 ώρας, το οποίο θα παρέχει στους μελλοντικούς ταξιδιώτες των τριών ηπείρων, στις οποίες και θα μεταδίδεται, όλα τα τελευταία νέα της τουριστικής βιομηχανίας”.

Ξεκινώντας από το 1994 το Travel Channel, μεταδίδει στους τηλεθεατές αφιερώματα διαφόρων τουριστικών προορισμών, δημοφιλείς ιδέες διακοπών, πολιτιστικά προγράμματα και γενικώς παρουσιάζει διάφορους τόπους διακοπών, όπως επίσης και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων από όλα τα σημεία του κόσμου.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι από 1η Ιουνίου 2004 και το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο της Αγγλίας, το Lunn Poly (μέλος και της TUI UK) έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Travel Channel, μέσα από το οποίο θα κάνει και πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024