Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜε απόλυτη επιτυχία η ολοκλήρωση του προγράμματος Hosted Buyers
Πραγματοποίηση 4.410 ραντεβού

Με απόλυτη επιτυχία η ολοκλήρωση του προγράμματος Hosted Buyers

Με μεγάλες προσδοκίες για επέκταση των επαγγελματικών των συνεργασιών, έχοντας παράλληλα μεγάλη πίστη στο θεσμό της Philoxenia, αλλά και στους διοργανωτές του προγράμματος φιλοξενίας `Hosted Buyers` δήλωσαν και φέτος τη συμμετοχή τους σε αυτό μεγάλα ονόματα της διεθνούς τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας…

Με μεγάλες προσδοκίες για επέκταση των επαγγελματικών των συνεργασιών, έχοντας παράλληλα μεγάλη πίστη στο θεσμό της Philoxenia, αλλά<...>και στους διοργανωτές του προγράμματος φιλοξενίας `Hosted Buyers` δήλωσαν και φέτος τη συμμετοχή τους σε αυτό μεγάλα ονόματα της διεθνούς τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, επισφραγίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο αριθμός των ραντεβού άγγιξε τις 4.410, ξεπερνώντας κατά πολύ τον περσινό αριθμό και μάλιστα μόλις τη δεύτερη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος. Συγκεκριμένα έλαβαν χώρα 4.410 ραντεβού μεταξύ 98 εκθετών/συνεκθετών και 89 Hosted Buyers από χώρες, όπως Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ουκρανία, Συρία, Μαλαισία, Ινδία, Αυστρία, Αυστραλία, Ρωσία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Λετονία, Η.Π.Α., Λίβανος, Αίγυπτος, Ισραήλ.

Ο κ. Πάρης Δεληνιώτης Product Manager για την Ελλάδα του REWE Touristik συμμετέχοντας στο φετινό πρόγραμμα των Hosted Buyers, είπε συγκεκριμένα ότι θα υπάρξει μια ανακατανομή των Γερμανών τουριστών στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη παρά αύξηση.

«Όσον αφορά την Ελλάδα συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2006 ήταν σε γενικές γραμμές καλό καθώς η Ελλάδα κατάφερε να επωφεληθεί από τις δυσκολίες που είχαν άλλοι δημοφιλείς προορισμοί,» επισήμανε ο κ. Δεληνιώτης. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι πολλοί Γερμανοί θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα όμως παραμένουν τα προβλήματα των υποδομών και της ποιότητας στην εξυπηρέτηση πελατών.

Καθώς όμως ο ανταγωνισμός των Μεσογειακών προορισμών αυξάνει, οι εκτιμήσεις του κ. John Kent, ιδιοκτήτη και CEO του youtravel.com χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον κ. Kent το Μαρόκο, η Βουλγαρία και η Κροατία θα είναι οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί στην Μεσόγειο και την Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς το Μαρόκο αναμένει αύξηση 250% με την Βουλγαρία και την Κροατία να αποβλέπουν σε διπλασιασμό της τουριστικής κίνησης στις χώρες τους. Η Ελλάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία αλλά το τουριστικό ρεύμα από την Μεγάλη Βρετανία θα μειωθεί και η Τουρκία ακόμη προσπαθεί να ορθοποδήσει έπειτα από την γρίπη των πτηνών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024