Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΘετική η Ελληνική παρουσία στην έκθεση MTF 2003

Θετική η Ελληνική παρουσία στην έκθεση MTF 2003

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΪΡΟ – Θετική ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση Mediteranean Travel Fair 2003 που γίνεται αυτές τις μέρες στο Κάιρο της Αιγύπτου σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΕΟΤ […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΪΡΟ – Θετική ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας στην έκθεση Mediteranean Travel Fair 2003 που γίνεται<...> αυτές τις μέρες στο Κάιρο της Αιγύπτου σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ΕΟΤ που έλαβε για πρώτη φορά μέρος στην έκθεση αυτή.

`Οκτώ στους δέκα που επισκέπτονται το περίπτερο είναι τουριστικοί πράκτορες που θέλουν συνεργασία με την Ελλάδα` μας τόνισε ο κύριος Ανδρούσος, και συνέχισε λέγοντας ότι η έκθεση έχει αρκετό κόσμο.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του ΕΟΤ στην MTF 2003 μας είπε ότι ο ΕΟΤ ήρθε για πρώτη φορά δοκιμαστικά και ότι ελπίζει του χρόνου να ξαναλάβει μέρος με διαφορετική εικόνα. `Ήρθαμε δειλά και αναγνωριστικά με καλό όμως αποτέλεσμα` μας εξήγησε.

Είναι βέβαιο γεγονός ότι η εικόνα του ελληνικού περιπτέρου δεν είναι η αναμενόμενη, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν ορισμένοι διεθνείς επισκέπτες της έκθεσης με δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι μια δυναμική χώρα στη Μεσόγειο, και η έκθεση χρόνο με το χρόνο όλο και πιο μεσογειακή εικόνα παίρνει. Το αραβικό στοιχείο όμως παραμένει αρκετά ισχυρό.

Η αιγυπτιακή αγορά έχει ενδιαφέρον για τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας βέβαια το πρόβλημα της μετανάστευσης με `πρόσχημα` τον τουρισμό είναι πολύ ανασταλτικό, όπως τονίστηκε από πολλούς τουριστικούς πράκτορες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024