Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο Travel Channel θα μεταδίδει τον παλμό της World Travel Market

Το Travel Channel θα μεταδίδει τον παλμό της World Travel Market

Σε συνεργασία προχώρησε η World Travel Market με το τηλεοπτικό κανάλι Travel Channel το οποίο θα μεταδίδει σε 80 χώρες, στην Ευρώπη, την Αφρική, και τη Μέση Ανατολή, τον παλμό […]

Σε συνεργασία προχώρησε η World Travel Market με το τηλεοπτικό κανάλι Travel Channel το οποίο θα μεταδίδει<...> σε 80 χώρες, στην Ευρώπη, την Αφρική, και τη Μέση Ανατολή, τον παλμό της έκθεσης. Κάθε μέρα από τις 8-9 το απόγευμα θα μεταδίδονται αποσπάσματα από την έκθεση, ενώ τον Δεκέμβριο θα επαναληφθούν ορισμένες εκπομπές.

Μεταξύ των γεγονότων που θα καλύπτει είναι η `παραδοσιακή σκηνή` της έκθεσης όπου φέτος θα συντονίζει τις συζητήσεις κάποιο διάσημο πρόσωπο από το Travel Channel.

Η διευθύντρια της έκθεσης Fiona Jeffery δήλωσε ότι η τηλεοπτική κάλυψη θα δώσει προβολή προς τους καταναλωτές χωρίς να υπάρχει η παρουσία τους στην έκθεση που είναι στην πραγματικότητα ένα γεγονός για επαγγελματίες. `Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι καταναλωτές – τουρίστες την δουλειά που γίνεται αυτές τις 4 μέρες που διαρκεί η έκθεση και την επιρροή της στην διαμόρφωση των μελλοντικών τάσεων και προτιμήσεων σχετικά με τις διακοπές`, συμπλήρωσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024