Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕντός της εβδομάδας η κατάθεση της τροπολογίας για τη Νέα Ολυμπιακή

Εντός της εβδομάδας η κατάθεση της τροπολογίας για τη Νέα Ολυμπιακή

Από μέρα σε μέρα πάει η κατάθεση της τροπολογίας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ίδρυση της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οποία και θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τα ΕΛΤΑ…

Από μέρα σε μέρα πάει η κατάθεση της τροπολογίας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για την ίδρυση της Νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας<...>, η οποία και θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τα ΕΛΤΑ.

Η μετάθεση της ημερομηνίας κατάθεσης της τροπολογίας στη Βουλή κρίθηκε αναγκαία, καθώς δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συζητήσεων με τις ομοσπονδίες των εργαζομένων.

Στο μεταξύ, σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν για ακόμη μια φορά οι διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων του ΥΜΕ με την Ένωση Ιπταμένων Συνοδών Φροντιστών, όπως αναφέρεται και σε δημοσιεύματα του τύπου, ενώ σημειώνεται ότι η ΕΙΣΦ αποτελεί το μοναδικό κλάδο από τη σημερινή Ολυμπιακή Αεροπορία που δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη συμμετοχή τους στη Νέα ΟΑ.

Τα δύο βασικά θέματα αφορούν στον αριθμό των ατόμων που θα φύγουν από την Ολυμπιακή με πρόωρη συνταξιοδότηση και τις αποδοχές που θα έχουν στη νέα εταιρία.

Οι εργαζόμενοι στη νέα ΟΑ αναμένεται να είναι περίπου 1.850 και όσοι από την παλαιά δε θα ενταχθούν, είτε θα εργαστούν στις θυγατρικές που θα προκύψουν από τις υπηρεσίες της παλαιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας, είτε θα πάρουν μετάθεση για άλλες δημόσιες υπηρεσίες, ή θα αξιοποιήσουν τα κίνητρα προγραμμάτων πρόωρης συνταξιοδότησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024