Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςWTM 2001: Κλίμα αισιοδοξίας αλλά και αβεβαιότητας για το μέλλον του διεθνούς τουρισμού

WTM 2001: Κλίμα αισιοδοξίας αλλά και αβεβαιότητας για το μέλλον του διεθνούς τουρισμού

Αποστολή – Λονδίνο: Σε κλίμα αισιοδοξίας άνοιξε τις πύλες της εχθές η διεθνής έκθεση τουρισμού World Travel Market (WTM) 2001 που πραγματοποιείται για τελευταία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Earls Court. […]

Αποστολή – Λονδίνο: Σε κλίμα αισιοδοξίας άνοιξε τις πύλες της εχθές η διεθνής έκθεση τουρισμού World Travel Market (WTM<.>) 2001 που πραγματοποιείται<...> για τελευταία χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο Earls Court.

Το κλίμα που επικρατεί μεταξύ εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης την πρώτη μέρα της λειτουργίας της είναι θετικό αλλά πολύ έντονο είναι και το αίσθημα αβεβαιότητας για το 'τι μέλλει γενέσθαι'. Πολλοί είναι αυτοί που παρατηρούν χαμηλή κίνηση επισκεπτών για πρώτη μέρα που -να σημειωθεί- είναι ημέρα επαγγελματιών επισκεπτών μελών του Meridian Club. Αισθητή είναι πάντως η μειωμένη παρουσία ενημερωτικού υλικού προορισμών και επιχειρήσεων από το γραφείο τύπου καθώς και δημοσιογράφων.

Εχθές πραγματοποιήθηκαν επίσης και τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου όπου τιμήθηκαν ο Thomson για την ένταξη για πρώτη φορά της Ελλάδας στην χειμερινή μπροσούρα του και ο Libra για το διπλασιασμό του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα. Τιμήθηκαν ακόμη και δύο ξένοι δημοσιογράφοι για τη συμβολή τους με την αρθρογραφία τους στην ανάδειξη του ελληνικού τουρισμού.

Το ελληνικό περίπτερο που φέτος απέσπασε γενικά θετικές κριτικές, είναι ανοικτής προσπέλασης με πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο και το κυκλαδίτικο χρώμα και εύκολα αναγνωρίσιμο από απόσταση.

Η έκθεση από το 2002 μετακομίζει στο νέο εκθεσιακό χώρο Excel στα Docklands.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024