Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή Αεροπορία: Έντεχνη αναστάτωση δημιούργησαν υπερβολικά δημοσιεύματα

Ολυμπιακή Αεροπορία: Έντεχνη αναστάτωση δημιούργησαν υπερβολικά δημοσιεύματα

Με το δίκιο της η Ολυμπιακή Αεροπορία ανακοίνωσε την λύπη της για τα δημοσιεύματα που έδωσαν λανθασμένη εικόνα για την εταιρία όταν αναφέρθηκαν στην επιστροφή ενός αεροπλάνου της στο ‘Ελευθέριος […]

Με το δίκιο της η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> ανακοίνωσε την λύπη της για τα δημοσιεύματα που έδωσαν λανθασμένη εικόνα<...> για την εταιρία όταν αναφέρθηκαν στην επιστροφή ενός αεροπλάνου της στο 'Ελευθέριος Βενιζέλος' επειδή υπήρχε βλάβη στον κλιματισμό.

Συγκεκριμένα, η ΟΑ<.> ανακοίνωσε ότι μια απόφαση της εναρμονισμένη απόλυτα στις προτεραιότητες για άνετο ταξίδι των πελατών – επιβατών της όταν μάλιστα πρόκειται για προορισμούς μεγάλων αποστάσεων, εντέχνως δημιούργησε στις 13 Νοεμβρίου πλήρη σύγχυση και στιγμιαία "αναστάτωση".

Η ένδειξη, είκοσι λεπτά μετά την απογείωση, για πρόβλημα στο κλιματιστικό σύστημα του Α340 της εταιρίας που εκτελούσε την πτήση ΟΑ475 προς Αυστραλία, ανάγκασε τον κυβερνήτη, αφού πρώτα επιχείρησε προσπάθειες διόρθωσης του συστήματος, να βάλει πορεία προς το "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το πλήρωμα ενημέρωσε τους 260 επιβάτες για την αναγκαιότητα επιστροφής στο αεροδρόμιο, αφού ήταν αδύνατο ένα ταξίδι 24 ωρών προς Μπανγκόκ, Σίδνεϊ και Μελβούρνη να πραγματοποιηθεί χωρίς κλιματιστικό σύστημα.

Στις 12:15 το μεσημέρι το αεροσκάφος προσγειώθηκε και πάλι στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και στη συνέχεια με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας αναχώρησαν προς τον προορισμό τους στις 15.30.

Δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά ο "φακός" της δημοσιότητας ήταν υπέρμετρα μεγεθυντικός, τονίζει τελειώνοντας η αεροπορική εταιρία, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο για τις όποιες αποκαλύψεις του, την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια που παρέχει στις πτήσεις της εδώ και 45 χρόνια η Ολυμπιακή Αεροπορία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024