Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκινούν αύριο το 13ο Τουριστικό Πανόραμα και το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι
Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά - EXPO ONE

Ξεκινούν αύριο το 13ο Τουριστικό Πανόραμα και το Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι

Με συνέπεια και αντικειμενικότητα στην ενημέρωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που ενισχύουν και προβάλλουν την δυναμική του Τουρισμού, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στον Ελληνικό Τουρισμό, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, αναλύοντας τις διεθνείς τάσεις…

Με συνέπεια και αντικειμενικότητα στην ενημέρωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που ενισχύουν και προβάλλουν την δυναμική του Τουρισμού, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ουσιαστικής<...>προσφοράς στον Ελληνικό Τουρισμό, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, αναλύοντας τις διεθνείς τάσεις και προσφέροντας στην Κοινή Γνώμη, την πληροφορία που οφείλει να γνωρίζει με εγκυρότητα και συνέπεια.

Πριν 12 έτη, δημιούργησε την Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα», τη διοργάνωση που επέβαλε τον Εσωτερικό Τουρισμό ως έννοια μετρήσιμη, την σημασία της ελληνικής Περιφέρειας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η 13η διοργάνωση της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα» θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 20 Απριλίου 2008, στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS, στην Ανθούσα Αττικής.

Προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση στρατηγικής για τα ελληνικά δεδομένα ο Ομιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά ως διοργανωτής της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα» και η EXPO ONE ως διοργανωτής της Εκθέσεως «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι» αποφάσισαν την παράλληλη λειτουργία των δύο Εκθέσεων, την ίδια ημερομηνία, στον ίδιο χώρο, προσφέροντας στους επισκέπτες και στους εκθέτες μία πρωτόγνωρη εκθεσιακή εμπειρία που αποτελείται από δύο μεγάλες ανεξάρτητες εκθέσεις, με σκοπό το γενικό τουρισμό και το θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος.

Με αύξηση των συμμετοχών των τουριστικών επιχειρήσεων, με σημαντική παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, όπως κάθε χρόνο, με καλαίσθητα περίπτερα και άριστη οργανωτική υποστήριξη, το «Τουριστικό Πανόραμα» στοχεύει στην ανάδειξη της σύγχρονης τουριστικής εικόνα των περιοχών.

Το Τουριστικό Πανόραμα θα φιλοξενήσει και φέτος σημαντικές παρουσίες φορέων και επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Οργανισμός Τουρισμού Τυνησίας, Οργανισμός Τουρισμού Τσεχίας, Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής – GTS Africa, Τουρκικές Αερογραμμές, Uzbekistan Airways, Vistula Travel κα.

Σημαντικό πρόγραμμα παράλληλων ενημερωτικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων των εκθετών, καθώς και πλήθος εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα θα πλαισιώσουν την Έκθεση. Στον επισκέπτη – καταναλωτή, οι διοργανωτές θα προσφέρουν και φέτος τη δυνατότητα να συμμετέχει σε παιχνίδι, σχεδιασμένο από εξειδικευμένη εταιρία, μέσω του οποίου θα έχει την δυνατότητα να διαγωνισθεί σε αγώνα mini σκαφών και τερματίζοντας πρώτος να κερδίσει τις Διακοπές του!

Η διαφήμιση της Εκθέσεως πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, η πρώτη oλοκληρώθηκε ήδη με ολοσέλιδες τετράχρωμες καταχωρήσεις στην Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και σε Κλαδικά Έντυπα, Τουριστικά και μη, από τον Δεκέμβριο του 2007 έως σήμερα. Η δεύτερη πραγματοποιείται το 15νθήμερο προ της Εκθέσεως σταδιακά και περιλαμβάνει όλα τα μέσα – τηλεόραση, ραδιόφωνο, outdoor καμπάνια, καθώς και καταχωρήσεις στον ημερήσιο τύπο και προβολή σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια. Η καμπάνια της Εκθέσεως διακρίνεται πάντα για την ευρηματικότητά της και για την φρεσκάδα της και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Έκθεση καταλαμβάνει πάντα μία από τις πρώτες θέσεις σε διαφημιστική δαπάνη μεταξύ όλων των Εκθέσεων.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Εκθέσεως θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της ετήσιας Έρευνας για τις «Τάσεις της Τουριστικής Συμπεριφοράς των Ελλήνων» που πραγματοποιεί για 7η συνεχή χρονιά για τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά η εταιρία Kapa Research, τα συμπεράσματα της οποίας ανέκαθεν αποτελούν θέμα ευρύτατου σχολιασμού από τα Μ.Μ.Ε.

Τιμώμενη Περιοχή της Εκθέσεως του 2008, είναι η Μαγνησία, μία περιοχή με αξεπέραστα πλεονεκτήματα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την φιλοξενία της και την άρτια τουριστική υποδομή της.

Η έκθεση θα λειτουργήσει Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Απριλίου από τις 14.00 έως τις 21.00 και Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 21.00. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς επισκεπτών προς το εκθεσιακό κέντρο ανά 30 λεπτά κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης από το σταθμό του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και του Προαστιακού από το σταθμό «Παλλήνη».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024