Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗ Αίγυπτος επενδύει ένα εκατομμύριο λίρες για το συνέδριο της ABTA

Η Αίγυπτος επενδύει ένα εκατομμύριο λίρες για το συνέδριο της ABTA

Η Αίγυπτος, η χώρα που θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABTA, Association of British Travel Agents, το ερχόμενο Φθινόπωρο από τις 18-21 Οκτωβρίου, πρόκειται να ξοδέψει ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας, […]

Η Αίγυπτος, η χώρα που θα φιλοξενήσει το συνέδριο της ABTA<.>, Association of British Travel Agents, το ερχόμενο Φθινόπωρο από<...> τις 18-21 Οκτωβρίου, πρόκειται να ξοδέψει ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας, εκ των οποίων οι 300.000 σε μετρητά, ώστε το συνέδριο να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ο υπουργός Τουρισμού της Αιγύπτου Δρας Mamdouh El Beltagui δήλωσε στον Βρετανικό τύπο ότι “το συνέδριο της ABTA θα δώσει την ευκαιρία στους Βρετανούς πράκτορες να δουν πόσο έχει βελτιωθεί η χώρα μας. Θα γίνουν μάρτυρες της ασφάλειας και την σταθερότητας που υπάρχει σε όλη την Αίγυπτο”.

Ο πρόεδρος της ABTA, κ. Stephen Bath δήλωσε ότι η Αίγυπτος παίζει σπουδαίο ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Μεγάλης Βρετανίας αφού πολλοί Βρετανοί πράκτορες πουλούν τον προορισμό.

Οι αφίξεις Βρετανών τουριστών στην Αίγυπτο το πρώτο τετράμηνο του 2002 σημείωσαν πτώση της τάξεως του 12% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2001, γεγονός που συμβαίνει σύμφωνα με τον υπουργό τουρισμού της χώρας λόγω του πολέμου του Ισραήλ με την Παλαιστίνη. Ο Δρας Beltagui πιστεύει ότι το εκτεταμένο πρόγραμμα πρόσκληση τουριστικών πρακτόρων, η αύξηση των ναυλωμένων πτήσεων, και η διαφήμιση που ξεπερνά τις 4 εκατ. λίρες μόνο στην Μεγάλη Βρετανία, θα μπορέσουν να αυξήσουν τον αριθμό των Βρετανών τουριστών που δέχεται η χώρα, ο οποίος για το 2001 ήταν 343.726.

Στο συνέδριο της ABTA, ο Thomson Holidays δήλωσε ότι θα φέρει περίπου 200 τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι θα έχουν διάφορες εκπτώσεις στα έξοδα εγγραφής. Επίσης, η ABTA έχει καλέσει τον νέο διευθυντή της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους που ετοιμάζει το MyTravel, εκπρόσωπο από την νέα εταιρία που θα προκύψει από την συγχώνευση της easyJet και της Go, εκπρόσωπο από την Bmibaby, οι οποίοι θα αναπτύξουν το θέμα αν οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους είναι φίλοι ή εχθροί των τουριστικών πρακτόρων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024