Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕισιτήρια για τα τρένα της Ιταλίας από την Ελλάδα

Εισιτήρια για τα τρένα της Ιταλίας από την Ελλάδα

Από την 1η Ιουνίου αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα τρένα της Ιταλίας, το γνωστό προϊόν Trenitalia είναι το τουριστικό γραφείο Interaviation. Τα Trenitalia είναι τα κρατικά τρένα της Ιταλίας, […]

Από την 1η Ιουνίου αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα τρένα της Ιταλίας, το γνωστό προϊόν Trenitalia είναι το τουριστικό γραφείο<...> Interaviation<.>.

Τα Trenitalia είναι τα κρατικά τρένα της Ιταλίας, τα οποία έχουν διασύνδεση με όλες τις κύριες Ευρωπαϊκές χώρες. ‘Τώρα δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες ταξιδιώτες να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από την Ελλάδα, και να ταξιδεύσουν χωρίς ταλαιπωρία και άγχος σε οποιαδήποτε πόλη επιθυμούν’, μας δήλωσε ο κ. Νικόλας Νάκιος διευθυντής του γραφείου Interaviation.

Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία μπορούν να δίνουν πληροφορίες για τα τρένα όπως και για τα κόστη των εισιτηρίων και για τις κρατήσεις να απευθύνονται στο Interaviation.

Τα εισιτήρια που εκδίδονται είναι: Point To Point Tickets, Italian Passes, Italy Flexi Rail Card, Italy Flexi Rail Card Youth, Italy Flexi Rail Card Saver, Inter Rail, Eurodomino, Eurodomino Junior, France’n Italy Pass.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024