Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΟι πρόσφατες εξελίξεις στον τουρισμό απασχολούν διεθνές συνέδριο στην Κύπρο

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον τουρισμό απασχολούν διεθνές συνέδριο στην Κύπρο

Οι επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία από εξωγενείς παράγοντες και ειδικότερα τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις θ’ αποτελέσουν κύριο θέμα στο Διεθνές Συνέδριο Tουρισμού, που οργανώνεται από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό […]

Οι επιπτώσεις στην τουριστική βιομηχανία από εξωγενείς παράγοντες και ειδικότερα τις πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις θ' αποτελέσουν κύριο θέμα στο<...> Διεθνές Συνέδριο Tουρισμού, που οργανώνεται από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (KEBE<.>) στις 19 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, με τίτλο "Οι προοπτικές και προκλήσεις για την Τουριστική Βιομηχανία στον 21ο Αιώνα".

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Γλ. Kληρίδης, ο υπουργός Eμπορίου, Bιομηχανίας και Tουρισμού, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Kύπρο κ. D. Chiarini, ο πρόεδρος του KEBE κ. B. Pολόγης και ο πρόεδρος του KOT κ. A. Παπαδόπουλος.

Ήδη έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Συνέδριο και αναμένεται τούτο να κλιμακωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που οδηγούν σε διαφοροποιήσεις των διεθνών τουριστικών τάσεων.

Επισημαίνεται ότι στους εισηγητές στο Συνέδριο περιλαμβάνονται η Φρύνη Mιχαήλ γενικός διευθυντής του KOT, ο Χρίστος Κυριακίδης γενικός διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών, ο Γιώργος Mιχαηλίδης πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτιστικού Tουρισμού, ο κ. Pίκος Iασονίδης διευθύνων σύμβουλος του εξειδικευμένου Ταξιδιωτικού Γραφείου The Concentive Travel Art, ο Μιχάλης Mεταξάς διευθυντής Tουρισμού στον KOT και εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα θα έρθουν για να μιλήσουν στο Συνέδριο του KEBE ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Tουρισμού Dr. Dawid de Villiers, ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων και Οργανωτών Ταξιδιών ECTAA κ. Michael de Blust ο κ. Γιάννης Άγγλος, πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ και ο κ. Philip Ammerman, διευθύνων συνέταιρος του διεθνούς οίκου Συμβούλων Navigator Consulting Group.

Το συνέδριο θα εισαγάγει ο γενικός γραμματέας του KEBE κ. Παναγιώτης Λοΐζίδης και το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο διευθυντής του Τμήματος Υπηρεσιών του ΚΕΒΕ κ. Θάσος Κατσουρίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024