Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτην Κύπρο το συνέδριο της ARTAC Worldchoice το 2001

Στην Κύπρο το συνέδριο της ARTAC Worldchoice το 2001

Για πρώτη φορά η κοινοπραξία ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων ARTAC Worldchoice θα κάνει το ετήσιο συνέδριο της εκτός της Αγγλίας. Η χώρα που τελικά αποφασίστηκε για την πραγματοποίηση του συνεδρίου είναι […]

Για πρώτη φορά η κοινοπραξία ανεξάρτητων τουριστικών γραφείων ARTAC<.> Worldchoice θα κάνει το ετήσιο συνέδριο της εκτός της Αγγλίας<...>. Η χώρα που τελικά αποφασίστηκε για την πραγματοποίηση του συνεδρίου είναι η Κύπρος. Το συνέδριο θα γίνει από τις 30 Μαρτίου μέχρι και τις 2 Απριλίου του 2001. Σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κάνει ρεκόρ συμμετοχών, αφού ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου εκατό άτομα. Άλλοι προορισμοί που διεκδικούσαν το συνέδριο ήταν η Ουαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Οι επικεφαλείς πιστεύουν ότι οι συμμετέχοντες θα φθάσουν τους 550 ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε γίνει το 1998 στο συνέδριο του ARTAC στο Heathrow.

Ο πρόεδρος της ARTAC Worldchoice κ. Colin Heal δήλωσε ότι τα συνεδριακά κέντρα της Αγγλίας απορρίφτηκαν για πρώτη φορά, λόγω ελλείψεων διαθεσιμότητας στα ξενοδοχεία και μεγάλου κόστους. Το συνέδριο θα γίνει στο 255 δωματίων ξενοδοχείο Hawaii Grand Hotel & Resort, και παρόλο που θα διαρκέσει 3 μέρες το κόστος του θα είναι χαμηλότερο από αυτό του 2000 που έγινε στο Birmingham και είχε διάρκεια 2 μέρες. Η μεταφορά θα γίνει με την Cyprus Airways. Ο διευθυντής του Κυπριακού Τουριστικού Οργανισμού στο Λονδίνο, κ. Ορέστης Ροσίδης ανακοίνωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την επιλογή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024