Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣυνέδριο για τις Ειδικές Μορφές τουρισμού στην Αμοργό
Καινοτομία η 1η Συνάντηση Διοργανωτών Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών

Συνέδριο για τις Ειδικές Μορφές τουρισμού στην Αμοργό

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Θολαρίων Αιγιάλης, σε συνεργασία με το Aegialis Hotel & Spa στην Αιγιάλη της Αμοργού, διοργανώνουν και φέτος την 8η Διεθνή Συνάντηση Πολιτισμού & Τουρισμού “ΥΠΕΡΙΑ […]

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Θολαρίων Αιγιάλης, σε συνεργασία με το Aegialis Hotel & Spa στην<...> Αιγιάλη της Αμοργού, διοργανώνουν και φέτος την 8η Διεθνή Συνάντηση Πολιτισμού & Τουρισμού “ΥΠΕΡΙΑ 2010”, για τον Τύπο & τα ΜΜΕ, από 7 έως 12 Απριλίου του 2010.

Το κύριο θέμα του φετινού συνεδρίου είναι οι “Ειδικές Μορφές τουρισμού”, ενώ τα επιμέρους θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Οικολογικός Τουρισμός και περιβάλλον
  • Τουρισμός Υγείας
  • Μονοπάτια & βότανα Αμοργού
  • Μεσογειακή – Αμοργιανή διατροφή – γαστρονομία
  • Θρησκευτικός Τουρισμός

Καινοτομία στη φετινή διοργάνωση είναι:
– Η διεξαγωγή της 1ης Συνάντησης Διοργανωτών Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών (Tourist Film Festival Academy) στα πλαίσια του ΥΠΕΡΙΑ 2010.
– 1ο Festival Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους στην Αμοργό.

Προσκεκλημένοι είναι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ, παραγωγοί και τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο, η υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κα Aντζελα Γκερέκου και άλλοι εκπρόσωποι της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις παραδοσιακής μουσικής, έκθεσης φωτογραφίας και ζωγραφικής, γαστρονομικές παρουσιάσεις, συναντήσεις γευσιγνωσίας κρασιού, εργαστήρια χορού και Ελληνικών για τους ξένους επισκέπτες, καθώς και ξεναγήσεις σε όλο το νησί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024