Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣύντομα ξεκινά το 49ο διεθνές συνέδριο των Χρυσών Κλειδιών στην χώρα μας

Σύντομα ξεκινά το 49ο διεθνές συνέδριο των Χρυσών Κλειδιών στην χώρα μας

Από τις 9-14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας το 49ο διεθνές συνέδριο της ένωσης Les Clefs D’ Or, Τα Χρυσά Κλειδιά, στο οποίο θα λάβουν μέρος 300 σύνεδροι από […]

Από τις 9-14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας το 49ο διεθνές συνέδριο της ένωσης Les Clefs D' Or, Τα Χρυσά Κλειδιά, στο οποίο<...> θα λάβουν μέρος 300 σύνεδροι από 35 χώρες που εκπροσωπούν 3000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Όλοι του είναι υπάλληλοι υποδοχής ξενοδοχείων, και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πατρίδα μας και ιδιαίτερα την Αθήνα. Επίσης, θα οι σύνεδροι θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους στην Αττική και την Αργολίδα.

Ανάμεσα στους σκοπούς των διεθνών συνεδρίων, που γίνονται κάθε χρόνο και σε διαφορετική χώρα είναι: Σύσφιξη των σχέσεων των χωρών-μελών
Ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων, εμπειριών και εκπαίδευσης
Ανάπτυξη συναδελφικότητας και φιλίας μεταξύ των μελών
Προώθηση των πωλήσεων και διαφήμιση των ξενοδοχείων όπου εργάζονται τα μέλη
Γνωριμία με την πόλη που φιλοξενούνται
Προβολή του τουρισμού της χώρας όπου διεξάγονται

Η ελληνική ένωση ανακοίνωσε ότι "επιλέξαμε μέσα στα πλαίσια της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 να μεταφέρουμε το μήνυμα της ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής. Αρχές και αξίες που εκφράζουν την διεθνή μας ένωση. Πιστεύουμε ότι σήμερα σε μια δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό, μπορούμε να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στέλνοντας με έμφαση το μήνυμα ειρήνης και ασφάλειας της πατρίδας μας".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024