Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣυνέδριο με θέμα `Η Νέα Ελλάδα – Επιχειρήσεις, Επενδύσεις και Τουρισμός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες`

Συνέδριο με θέμα `Η Νέα Ελλάδα – Επιχειρήσεις, Επενδύσεις και Τουρισμός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες`

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, που ασχολούνται με τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς και επιφανείς Γερουσιαστές, Μέλη του Κογκρέσου και διπλωμάτες θα λάβουν μέρος στο 4ο Ετήσιο Επιχειρηματικό […]

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, που ασχολούνται με τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις<...>, καθώς και επιφανείς Γερουσιαστές, Μέλη του Κογκρέσου και διπλωμάτες θα λάβουν μέρος στο 4ο Ετήσιο Επιχειρηματικό Συνέδριο για τις Ελληνοαμερικανικές Σχέσεις με θέμα `Η Νέα Ελλάδα – Επιχειρήσεις, Επενδύσεις και Τουρισμός μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες`, που διοργανώνει το Hellenic – American Heritage Council (HAHC) στις 11 και 12 Απριλίου στην Ουάσιγκτον.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν μέρος από την Ελλάδα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης και ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Πέτρος Δούκας. Από τις ΗΠΑ θα παραστούν ο Ελληνοαμερικανός Διευθυντής της υπηρεσίας Εθνικών Πληροφοριών, κ. John Negroponte, ο Υφυπουργός Πολιτικών Υποθέσεων, πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Nicholas Burns, όπως και ο Ελληνοαμερικάνος βοηθός του Προέδρου σε θέματα Ασφάλειας, κ. Frances Fragos Townsend.

Επίσης θα συμμετάσχουν ο Ελληνοαμερικανός Γερουσιαστής, κ. Paul Sarbanes, ο Προεδρεύων της Υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων για θέματα Εμπορίου και Προστασίας των Καταναλωτών, Μέλος του Κογκρέσου, κ. Cliff Stearns, ο Προεδρεύων της Υποεπιτροπής του Κογκρέσου για θέματα Ασφάλειας, κ. Harold Rogers και ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Charles Ries.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024