Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμική η παρουσία της Expro Α.Ε. στη διεθνή έκθεση International Hotel Show – Dubai

Δυναμική η παρουσία της Expro Α.Ε. στη διεθνή έκθεση International Hotel Show – Dubai

Το ισχυρό παρόν στην φετινή διεθνή έκθεση International Hotel Show, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι, έδωσε η Expro A.E.,η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση και μάλιστα με δικό […]

Το ισχυρό παρόν στην φετινή διεθνή έκθεση International Hotel Show, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι, έδωσε η Expro A.E.,<...>η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση και μάλιστα με δικό της περίπτερο.

Η οργάνωση και η συμμετοχή έγινε μετά από πρόταση του Οργανισμού Προωθήσεως Εξαγωγών (Ο.Π.Ε.) και σχετική εισήγηση του Προέδρου της Expro A.E., κ. Κ. Τσιγαρίδα. Ενώ, κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν στους χιλιάδες επισκέπτες οι δραστηριότητες της Expro A.E. από τον Διευθυντή της, κ. Ν. Σμυρνιωτάκη και τον Υπεύθυνο Πωλήσεων κ. Χ. Σιμιτζή. Επίσης από το περίπτερο της Expro A.E. παρουσιάστηκαν με έντυπο πληροφοριακό υλικό τα προϊόντα 21 Ελληνικών παραγωγικών και κατασκευαστικών εταιριών, που συμμετείχαν μέσω του περιπτέρου της Expro A.E. στην έκθεση.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρίας, “η παρουσία και η συμμετοχή τους στη Διεθνή αυτή έκθεση, καθώς και των εκπροσωπηθέντων 21 εταιριών ήταν χρήσιμη, αποτελεσματική και επωφελής για όλους.

Να σημειωθεί ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια ραγδαίως αναπτυσσόμενη περιοχή κυρίως όσον αφορά σε τουριστικές υποδομές και εγκαταστάσεις και η παρουσία των Ελληνικών Επιχειρήσεων δεν κρίνεται μόνο απαραίτητη για την ανάπτυξη του Εξωτερικού μας εμπορίου, αλλά και ουσιαστική για την διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους προς τις περιοχές της Μέσης και `Απω Ανατολής.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η φετινή έκθεση International Hotel Show είχε 43% αύξηση επισκεπτών έναντι της τελευταίας έκθεσης, καθώς την επισκέφθηκαν 8.078 επιχειρηματίες, ξενοδόχοι και στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσωπώντας 597 εταιρίες από 46 χώρες. Ενώ, η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάϊ από 2 έως 4 Ιουνίου 2006.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024