Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές δημιουργεί η 38η xenia

Νέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές δημιουργεί η 38η xenia

Με πρωτοποριακές καινοτομίες, ανανεωμένη, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ, στην ιδανική χρονική περίοδο, σύμφωνα με τους οργανωτές της, η 38η Διεθνής Έκθεση ΤουριστικήςΒιομηχανίας xenia δημιουργεί νέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές. […]

Με πρωτοποριακές καινοτομίες, ανανεωμένη, μεγαλύτερη και πληρέστερη από ποτέ, στην ιδανική χρονική περίοδο, σύμφωνα με τους οργανωτές της, η 38η Διεθνής Έκθεση Τουριστικής<...>Βιομηχανίας xenia δημιουργεί νέα δεδομένα στις εμπορικές συναλλαγές.

Από 17 έως και 20 Νοεμβρίου στο ExpoAthens, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής, με εμβαδόν 32.500 τ.μ., θα παρουσιαστεί η xenia, η κορυφαία έκθεση οργάνωσης, εξοπλισμού, τροφοδοσίας και λειτουργίας, μονάδων διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας, σε τέσσερις ανεξάρτητους τομείς, κατά τα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, ενισχύοντας σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία της έκθεσης, προς όφελος εκθετών και επισκεπτών.

Στο νέο επενδυτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της μεταολυμπιακής περιόδου, μια σειρά από θεσμικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, αλλά και ιδιωτικές επενδυτικές δράσεις αναμένεται να αλλάξουν άρδην τα σημερινά δεδομένα στον τομέα του τουρισμού της αναψυχής και της ψυχαγωγίας.

Ο έντονος ανταγωνισμός, οι νέες διεθνείς τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό, οι εξελίξεις στην αρχιτεκτονική και οι νέες τάσεις στο design, στα προϊόντα, στον εξοπλισμό και στις υπηρεσίες, απαιτούν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και επιχειρηματίες μια νέα αναπτυξιακή λογική σε βάθος χρόνου και με συγκεκριμένους στόχους.

Η 38η xenia με περισσότερους από 300 εκθέτες, παλαιούς και νέους, κορυφαίους εκπροσώπους της αγοράς του εξοπλισμού, ξενοδοχειακού και εστίασης, τη διοργάνωση ημερίδων, την εκπόνηση μελετών και με μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες, ενισχύει δυναμικά την εξωστρέφεια της διαμορφώνοντας ένα σύγχρονο επιχειρηματικό – εκθεσιακό περιβάλλον.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024