Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέα εταιρία στον χώρο της υδάτινης αναψυχής και ψυχαγωγίας

Νέα εταιρία στον χώρο της υδάτινης αναψυχής και ψυχαγωγίας

Νέα εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της υδάτινης αναψυχής και ψυχαγωγίας με την επωνυμία “Water Leisure” με έδρα την Θεσσαλονίκη. Τα στελέχη της εταιρίας έχουν πάνω από δέκα χρόνια […]

Νέα εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της υδάτινης αναψυχής και ψυχαγωγίας με την επωνυμία<...> “Water Leisure” με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη της εταιρίας έχουν πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο στην Ελλάδα αλλά και πιο πριν στην Αμερική, με εργασίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, Κύπρο, Σλοβενία, Η.Π.Α., Γαλλία, Ιταλία κ.λ.π.. Έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με σημαντικότατους οίκους του εξωτερικού μπορεί να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει: Σχεδιασμός και κατασκευή πισίνας, πισίνες προκάτ με πλήρη ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και ανακύκλωση του νερού, κατασκευές για υδροπάρκα, poolsiders, υδάτινες παιδικές χαρές, υποβρύχια όργανα γυμναστικής για υδρογυμναστική, στεγανοποιήσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων, υδρομασάζ, spa, hot tub, χημικά, σχετικός εξοπλισμός για ξενοδοχεία – κατασκηνώσεις, διαμόρφωση περιμετρικού χώρου, συνθετικά βράχια, διακοσμητικά, είδη καθαρισμού κ.λ.π. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024