Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέο ρεκόρ συμμετοχών σημειώνει η EXPRO 2005

Νέο ρεκόρ συμμετοχών σημειώνει η EXPRO 2005

Με πάνω από 300 περίπτερα εκθετών, που είναι νέο ρεκόρ συμμετοχών θα λειτουργήσει από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2005 η 12η Διεθνής Έκθεση `Expro 2005` Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού, που […]

Με πάνω από 300 περίπτερα εκθετών, που είναι νέο ρεκόρ συμμετοχών θα λειτουργήσει από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2005 η<...> 12η Διεθνής Έκθεση `Expro 2005` Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού, που την καθιερώνει έτσι σε `ναυαρχίδα` των εκθέσεων της τουριστικής βιομηχανίας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Βαλκάνια, Ανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Στο τετραήμερο λειτουργίας της `Expro 2005` οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της, επιχειρηματίες, ξενοδόχοι, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και αναπτυξιακών φορέων, θα έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν και να ανακαλύψουν τα πιο νέα προϊόντα επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού της διεθνούς και εγχώριας παραγωγής με στόχο τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.

Έκθεση Θεσμός

“Η Expro”, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Τσιγαρίδας έχει γίνει πλέον θεσμός για την Τουριστική Βιομηχανία και δικαίως έχει χαρακτηρισθεί ως το κορυφαίο γεγονός κάθε χρονιάς για την Τουριστική και Επαγγελματική αγορά με τεράστια διεθνή απήχηση”. “Επιβεβαίωση αυτού” συμπλήρωσε ο κ. Τσιγαρίδας “είναι η διαρκώς αυξανόμενη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών χρόνο με το χρόνο καθώς και το ιδιαίτερο αυξημένο ενδιαφέρον ξένων επιχειρηματιών, κυρίως από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου”.

“Είναι χαρακτηριστικό” επισημαίνει ο κ. Τσιγαρίδας ότι “μέσα σε λίγα χρόνια έχουν διπλασιαστεί τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες των εκθέσεων της Expro, και αυτό αφ` ενός μας ικανοποιεί αλλά παράλληλα μας γεμίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις για την περαιτέρω επιτυχή πορεία τους”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Αυγεράκης σημειώνει ακόμα ότι “το διαρκώς αυξανόμενο διεθνές ενδιαφέρον επισκεπτών της Έκθεσης, παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην Expro 2005, να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα σε νέες διεθνείς αγορές.

Φεστιβάλ γαστρονομίας

Από την περσινή χρονιά και στα πλαίσια των επιμέρους ειδικών εκδηλώσεων κατά την λειτουργία της `Expro 2005` θα διοργανωθεί από την Λέσχη Αρχιμαγείρων (Chef`s Club) σε ειδικούς χώρους 1.500(tm) και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα, του Εκθεσιακού Κέντρου Ε.Κ.Ε.Π. και το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2005.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Τάσος Τόλης το Φεστιβάλ Γαστρονομίας απευθύνεται:


  • Σε σπουδαστές των σχολών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

  • Στις επιχειρήσεις τροφίμων και γεύσεων
  • Στους επαγγελματίες μάγειρες

Πρόκειται για υψηλού επιπέδου συνάντηση γαστρονομίας με πάνω από 350 συμμετοχές μαθητών Σχολών Μαγειρικής και Επαγγελματιών του χώρου.

Ιστορικό της `Expro A.E.`

Η `Expro A.E.` είναι ένας πολυμετοχικός φορέας Εκθεσιακών Εκδηλώσεων.
Ιδρύθηκε το 1993 από 36 επιχειρηματίες του κλάδου παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Σήμερα οι μέτοχοι είναι 40 και διοικείται από 7μελές Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κ. Κ. Τσιγαρίδα και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Κ. Αυγεράκη.

Η `Expro` κάθε Ιανουάριο διοργανώνει την Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, ενώ εδώ και τέσσερα χρόνια κάθε δεύτερο Ιανουάριο πλέον διοργανώνει άλλη μια Διεθνή Έκθεση την Expro Clean επαγγελματικού καθαρισμού – απολύμανσης – υγιεινής και εξυγίανσης περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης κάθε χρόνο η `Expro` έχει καθιερώσει διάφορες εκδηλώσεις και προσφορές όπως το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, επιμορφωτικά σεμινάρια, βραβεύσεις Ξενοδοχειακών Ενώσεων κ.α.
Ήδη η `Expro A.E.` έχει προετοιμάσει τη διοργάνωση και άλλων δύο νέων σημαντικών Διεθνών Εκθέσεων.

Η 12η Διεθνής Έκθεση `Expro 2005` θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ από 28 έως και 31 Ιανουαρίου 2005 υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ε.Ο.Τ., Ξ.Ε.Ε., Π.Ο.Ξ., ΣΕΤΕ και Ο.Π.Ε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024