Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΓαλλικό ενδιαφέρον για τον ΟΣΕ
Ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των δύο υπουργείων Μεταφορών

Γαλλικό ενδιαφέρον για τον ΟΣΕ

Μια νέα ώθηση στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον ελληνικό σιδηρόδρομο επετεύχθη, στο Παρίσι, κατά την επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος απάντησε στην πρόσκληση […]

Μια νέα ώθηση στο ενδιαφέρον των Γάλλων για τον ελληνικό σιδηρόδρομο επετεύχθη, στο Παρίσι, κατά την επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών<...> και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα, ο οποίος απάντησε στην πρόσκληση του Γάλλου υφυπουργού Μεταφορών Dominique Bussereau.

Όπως εξήγησε ο κ. Ρέππας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, τα δύο υπουργεία απεφάσισαν να έχουν “μια ανοιχτή επικοινωνία”. Η ελληνική πλευρά, στοχεύει να παρέχει στους Γάλλους όλα τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν, ώστε σε διάστημα δύο έως τριών μηνών να έχουν μια πλήρη εικόνα του ελληνικού σιδηροδρόμου για να μπορέσουν να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Στο ερώτημα, εάν ετέθη θέμα εξαγοράς μέρους των ελληνικών σιδηροδρόμων από τους Γάλλους, ο υπουργός απάντησε: “Δεν είναι κάτι που μας απασχολεί αυτήν την ώρα. Σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024