Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΖητούμενο ένας σύγχρονος ελληνικός κοινωνικός και οικολογικός σιδηρόδρομος
Η πιο σημαντική μεταρρύθμιση στον ΟΣΕ

Ζητούμενο ένας σύγχρονος ελληνικός κοινωνικός και οικολογικός σιδηρόδρομος

Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής και ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που ήδη έχει ξεκινήσει ο υπουργός, δίνοντας ιδιαίτερη […]

Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής<...> και ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που ήδη έχει ξεκινήσει ο υπουργός, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ).

“Αυτή τη σημαντική μεταρρύθμιση, που έχουμε ήδη ξεκινήσει, είμαστε αποφασισμένοι να την φέρουμε εις πέρας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο ελληνικό σιδηρόδρομο, ένα κοινωνικό, οικολογικό σιδηρόδρομο”, δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης και πρόσθεσε ότι μέσα από το πρόγραμμα εξυγίανσης, που παρουσίασε, αναδεικνύονται οι νέες δυνατότητες και λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε η κακή ή ελλιπής διαχείριση των προηγούμενων δεκαετιών να μην έχει επιπτώσεις ούτε στο μέσο ούτε στους εργαζόμενους, ούτε στην κοινωνία ούτε στην ελληνική οικονομία.

“Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε αποφασισμένοι ότι όπως και με την Ολυμπιακή, έτσι και με τον ΟΣΕ, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”, υπογράμμισε ο υπουργός Μεταφορών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024