Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobile“Ευέλικτο” το ανανεωμένο website του ταξιδιωτικού οργανισμού “Ακάδημος”

“Ευέλικτο” το ανανεωμένο website του ταξιδιωτικού οργανισμού “Ακάδημος”

Ολοκληρώθηκε από την Travel Media Applications (www.tma.gr) και βρίσκεται online στη διεύθυνση www.acadimostravel.gr ο ανανεωμένος δικτυακός τόπος (website) του ταξιδιωτικού οργανισμού `Ακάδημος`. To www.acadimostravel.gr είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας της […]

Ολοκληρώθηκε από την Travel Media Applications (www.tma.gr) και βρίσκεται online στη διεύθυνση www.acadimostravel.gr ο<...> ανανεωμένος δικτυακός τόπος (website) του ταξιδιωτικού οργανισμού `Ακάδημος`.

To www.acadimostravel.gr είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας της εταιρίας και απευθύνεται σε ταξιδιώτες κάθε ηλικίας αλλά και σε επαγγελματικούς συνεργάτες.

Ενημερώνεται συνέχεια από τα στελέχη του `Ακάδημος`, με ένα εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης που η ΤΜΑ έφτιαξε ειδικά για τις ανάγκες του `Ακάδημος`, έχοντας πάντα τα τελευταία προσφερόμενα ταξιδιωτικά πακέτα και προσφορές στην ελληνική γλώσσα.

Στο www.acadimostravel.gr υπάρχουν όλα τα τελευταία νέα της εταιρίας, μηχανισμοί ενημέρωσης όπως το ενημερωτικό newsletter που αποστέλλεται περιοδικά στους εγγεγραμμένους χρήστες του website, πληροφορίες και φωτογραφίες για τα πακέτα του `Ακάδημος` και πολλά ακόμη.

Η πλοήγηση είναι πολύ απλή από ένα κεντρικό μενού εννέα θεματικών ενοτήτων. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναζήτησης βάση προορισμού ή είδος ταξιδιού για όσους γνωρίζουν ακριβώς τι ζητάνε.

“Θέλαμε τη δημιουργία ενός δυναμικού site, μετά από απαίτηση πολλών πελατών μας, για να μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα για τις καινούργιες προσφορές που βγαίνουν στην αγορά, περιορίζοντας χρονοβόρες διαδικασίες αποστολής εντύπων” τόνισε ο διευθυντής του `Ακάδημος`, κ. Δημήτρης Ξυδιάς.

Αναφερόμενος στο θέμα του Internet και στην επίδρασή του στη δουλειά των τουριστικών γραφείων ο κ. Ξυδιάς δήλωσε ότι “δεν βλέπω το Internet ανταγωνιστικά. Το θεωρώ μέσω κοινοποίησης ταξιδιωτικών προτάσεων και πληροφοριών ώστε ο πελάτης να έχει πλήρη εικόνα και να διαλέγει αυτό που του ταιριάζει. Απώτερος στόχος μας πάντως είναι η δυνατότητα για απευθείας αγορά ταξιδιωτικών πακέτων από το site μας” συμπλήρωσε ο κ. Ξυδιάς.

Μετά την παράδοση του website η TMA γνωρίζοντας τις επικοινωνιακές ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων βρίσκεται δίπλα στον πελάτη, υπεύθυνα, με συνέπεια, απαντώντας σε κάθε απορία, παρέχοντας συμβουλές και διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024