Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Μύκονος ξανά στους ταξιδιωτικούς 'διαδρόμους' του Ην. Βασιλείου
Τουριστική πολιτική

Η Μύκονος ξανά στους ταξιδιωτικούς 'διαδρόμους' του Ην. Βασιλείου

Η υποχρέωση για αυτοπεριορισμό με την επιστροφή στο Ην. Βασίλειο όσων βρέθηκαν στη Μύκονο αίρεται για όσους επιστρέφουν στις/ή μετά τις 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την επικαιροποιημένη τουριστική οδηγία του βρετανικού FCDO (Foreign, Commonwealth & Development Office), η Μύκονος εξαιρείται πλέον από την ταξιδιωτική οδηγία για αποφυγή όλων (πλην των αναγκαίων) ταξιδιών, βάσει των τελευταίων εκτιμήσεων της επιδημίας του COVID-19.

Η υποχρέωση για αυτοπεριορισμό με την επιστροφή στο Ην. Βασίλειο όσων βρέθηκαν στη Μύκονο αίρεται για όσους επιστρέφουν στις/ή μετά τις 25 Οκτωβρίου (από τις 4 π.μ.).

Στην οδηγία υπενθυμίζεται ότι η ηπειρωτική Ελλάδα  και όλα τα ελληνικα νησιά εξαιρούνται από την ταξιδιωτική οδηγία του FCDO για αποφυγή όλων (πλήν των αναγκαίων) διεθνών ταξιδιών.

Ειδική αναφορά γίνεται στις περιοχές Καστοριάς, Θεσσαλονίκης, Βοιωτίας, Λάρισσας και Σερρών, οι οποίες έχουν αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024