Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑύξηση του τουρισμού από την Ρωσία για την Κύπρο

Αύξηση του τουρισμού από την Ρωσία για την Κύπρο

Αισιόδοξος δήλωσε ο υπουργός Bιομηχανίας και Tουρισμού της Κύπρου Nίκος Pολάνδης από τα μηνύματα που έλαβε κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης MITT της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Ρολάνδης είπε […]

Αισιόδοξος δήλωσε ο υπουργός Bιομηχανίας και Tουρισμού της Κύπρο<.>υ Nίκος Pολάνδης από τα μηνύματα που έλαβε κατά τη διάρκεια της<...> τουριστικής έκθεσης MITT της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Ρολάνδης είπε ότι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ρωσία προς την Κύπρο θα είναι της τάξης του 15% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ακολουθώντας την γενική τάση αύξησης του τουρισμού που αναμένεται στο νησί.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και από άλλες χώρες όπως η Eλλάδα, η Πολωνία, η Oυγγαρία, η Iρλανδία και το Iσραήλ. Ο τρόπος με τον οποίο θα κυμανθεί η αγορά της Μεγάλης Βρετανίας είναι πολύ καθοριστικός μιας και το 54% του τουρισμού της Κύπρου προέρχεται από αυτή την χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024