Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςOμάδα Πρωτοβουλίας από τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου

Oμάδα Πρωτοβουλίας από τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου

Με στόχο να μελετήσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων, και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους ορισμένοι τουριστικοί πράκτορες […]

Με στόχο να μελετήσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του τουρισμού, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων, και να πάρουν την<...> τύχη τους στα χέρια τους ορισμένοι τουριστικοί πράκτορες της Κύπρο<.>υ καλούν όλους τους συναδέλφους τους σε συνάντηση την ερχόμενη Τετάρτη στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των πρακτόρων αναφέρει ότι, "τελευταία, οι ραγδαίες εξελίξεις στον πολιτικό και οικονομικό τομέα επέφεραν δραματικές αλλαγές στον τόπο και ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα. Tο οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην αγορά, με το XAK και άλλους εξωγενείς παράγοντες, επέφερε το μαρασμό και την καχεξία της αγοράς. Tα νόμιμα επαγγελματικά δικαιώματα και συμφέροντά μας παραβλάπτονται και καταπατούνται, χωρίς να προβάλλεται η παραμικρή αντίσταση από κανέναν. O Σύνδεσμός μας, που όφειλε να μας προστατεύσει, αδρανεί και αδιαφορεί επιφορτίζοντάς μας, μάλλον, με περιττά και άσκοπα έξοδα και τέλη. Eίναι σε όλους μας γνωστά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας καθημερινά και δυστυχώς παραμένουν άλυτα και αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται, ενώ αντίθετα άλλοι επαγγελματικοί σύνδεσμοι εξασφαλίζουν και περιφρουρούν τα νόμιμα δικαιώματα των μελών τους στο ακέραιο".

"Γι' αυτόν το λόγο δημιουργήσαμε την ομάδα πρωτοβουλίας από συναδέλφους, για να αναλάβουμε τις τύχες των γραφείων μας στα δικά μας χέρια. Nομίζουμε ότι είναι καιρός πλέον να επέμβουμε δυναμικά για να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματα και συμφέροντα των γραφείων μας. Σοβαρά και υπεύθυνα επιζητούμε και τη δική σας συμμετοχή στην παγκύπρια οργανωτική και καταστατική σύσκεψη στον υπό ίδρυση σύνδεσμο, για να μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι -εν τη ενώσει η ισχύς- να διαμοφώσουμε όλες αυτές τις σημερινές αδυναμίες μας, σε μια ανεξάντλητη, ισχυρή, επικερδή και καρποφόρο έπαλξη για τη δική μας ευημερία και των επιχειρήσεών μας".

H ομάδα πρωτοβουλίας αποτελείται από τα ταξιδιωτικά γραφεία: Chryciana Travel – Ignatiou Travel, Elpis Travel – Tsangaris Travel – Thalassa Travel, Exodos Travel – Avraam Travel – Aionas Travel, Vincent Travel – Yiolina Travel – Papayianis Travel, και Skylab Travel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024