Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣήμερα λήγει η διορία για την ενίσχυση του κυπριακού τουρισμού

Σήμερα λήγει η διορία για την ενίσχυση του κυπριακού τουρισμού

Σήμερα λήγει η τελευταία διορία που έδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπορίου της κυπριακής Βουλής προς την Κυβέρνηση της Κύπρου για την άμεση λήψη και εφαρμογή μέτρων που θα έχουν […]

Σήμερα λήγει η τελευταία διορία που έδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπορίου της κυπριακής Βουλής προς<...> την Κυβέρνηση της Κύπρο<.>υ για την άμεση λήψη και εφαρμογή μέτρων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα 'Σημερινή' σε δημοσίευμά της η "κυοφορία" των μέτρων από μέρους του κράτους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εμπορίου Λευτέρη Χριστοφόρου, προκαλεί, ήδη, ζημιά στη διαφημιστική εκστρατεία του κυπριακού τουρισμού, καθώς, όπως τόνισε, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από τη μέρα λήψης σχετικών αποφάσεων από το υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Χριστοφόρου, τόνισε ότι αν δεν αποσαφηνιστούν τα μέτρα προστασίας του τουρισμού η Επιτροπή Εμπορίου έχει αποφασίσει, ομόφωνα, ότι προ ημερησίας διατάξεως θα θέσει το θέμα προς συζήτηση ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.

Όπως εξήγησε, περαιτέρω, όλες οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων -μέλη της Επιτροπής Εμπορίου- έχουν αποφασίσει ο κ. Χριστοφόρου, υπό την ιδιότητα του προέδρου της κοινοβουλευτικής Επιτροπής, πριν από την έναρξη της συνεδρίας της Ολομέλειας, να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Χριστόφια και να τον ενημερώσει σχετικά.

"Θα πάμε με ψήφισμα μέσω της Ολομέλειας, το οποίο θα στηρίζει την άποψη ότι μετά από την 11η Σεπτεμβρίου και το κλίμα ύφεσης που παρατηρήθηκε στο διεθνές τουριστικό ρεύμα, εμείς προειδοποιήσαμε ότι αν υπήρχε ολιγωρία στη λήψη μέτρων θα είχαμε συνέπειες στον τουρισμό και την οικονομία" ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε λέγοντας ότι "Χάθηκε πολύτιμος χρόνος κι αυτό συνιστά ακόμη και έμμεση διασπάθιση χρήματος, καθ' ότι η απόδοση κάθε λίρας που θα διατίθεται για τον τουρισμό πριν από δυο μήνες, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη απ' ότι σήμερα".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024