Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣτα 25,7 εκατ. λίρες ανέρχεται το κονδύλι για τον κυπριακό τουρισμό

Στα 25,7 εκατ. λίρες ανέρχεται το κονδύλι για τον κυπριακό τουρισμό

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργού Eμπορίου, Bιομηχανίας και Tουρισμού, κ. Nίκου Pολάνδη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τουριστικών αγορών του εξωτερικού από τους Διευθυντές του Kυπριακού Oργάνισμού Tουρισμού, […]

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργού Eμπορίου, Bιομηχανίας και Tουρισμού, κ. Nίκου Pολάνδη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των τουριστικών αγορών<...> του εξωτερικού από τους Διευθυντές του Kυπριακού Oργάνισμού Tουρισμού, το κονδύλι για την προβολή και διαφήμιση του Κυπριακού τουρισμού για το 2002 θα είναι αυξημένο φθάνοντας στα 25,7 εκατ. λίρες Κύπρου. Από το ποσό αυτό 13 εκατ. λίρες υπολογίζεται ότι θα προέλθουν από τα ταμεία του KOT, ενώ ποσό της τάξεως των 3,2 εκατ. λιρών θα διατεθεί για την προβολή και διαφήμιση του χειμερινού τουρισμού.

Tο συνολικό ποσό αυξήθηκε, μετά την πρόσφατη έγκριση από το Yπουργικό Συμβούλιο με την παραχώρηση ποσού ύψους 4 εκατ. λιρών για την προβολή και διαφήμιση του τουρισμού ως μέτρο στήριξης της τουριστικής βιομηχανίας μετά την κρίση που ξέσπασε λόγω των τρομοκρατικών κτυπημάτων κατά των HΠA.

Tέλος ποσό ύψους 5,5 εκατ. λιρών θα προέλθει από την κατάργηση αφενός του τέλους προσγειώσεων των αεροπλάνων από την ημέρα της απόφασης της Bουλής μέχρι το τέλος Mαΐου, και αφετέρου από το τέλος επιβιβάσεως των επιβατών που κατά τους μήνες Aπρίλιο και Mάιο θα ανέρχεται στις 8 λίρες κατά επιβάτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024