Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΤουριστική συνεργασία της Κύπρου με την Συρία

Τουριστική συνεργασία της Κύπρου με την Συρία

Μεταξύ των τομέων συνεργασίας που διερευνούν η Κύπρος και η Συρία βρίσκεται και ο τουριστικός κλάδος, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο χώρες. Κατά την διάρκεια της […]

Μεταξύ των τομέων συνεργασίας που διερευνούν η Κύπρο<.>ς και η Συρία βρίσκεται και ο τουριστικός κλάδος, ο οποίος<...> έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο χώρες.

Κατά την διάρκεια της 4ης Συνόδου της Κυπρο-Συριακής Επιτροπής για Οικονομική, Επιστημονική, Τεχνολογική και Βιομηχανική συνεργασία που έλαβε χώρα στη Δαμασκό εξετάσθηκε από την κυπριακή αντιπροσωπεία, της οποίας ηγήθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, κ. Τάκης Κληρίδης, και από την συριακή, που αντιπροσωπεύθηκε από τον υπουργό Οικονομίας και Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Ghassan Al Rifa η στενότερη συνεργασία των δύο χωρών σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Οι δύο χώρες υπέγραψαν Πρωτόκολλο που αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, συμπεριλαμβανομένου και του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024