Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΤο Ισραήλ θα ξεκινήσει ηλεκτρονική βίζα έως το τέλος του 2023
Ηλεκτρονική βίζα

Το Ισραήλ θα ξεκινήσει ηλεκτρονική βίζα έως το τέλος του 2023

Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι ανάμεσα στις 101 χώρες που εξαιρούνται από τη βίζα, υπό την προϋπόθεση ότι η παραμονή διαρκεί λιγότερο από τρεις μήνες.

Πρόκειται για ένα μακροχρόνιο έργο που αναμένεται να υλοποιηθεί στο τέλος του έτους. Όπως αναφέρει το VisaNews, οι διεθνείς ταξιδιώτες που απαιτείται βίζα για να επισκεφθούν το Ισραήλ θα μπορούν σύντομα να υποβάλουν αίτηση για ηλεκτρονική βίζα. Μέσω αυτής της απλοποίησης των διαδικασιών, ο προορισμός ελπίζει να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες. Σημειώστε ότι οι Έλληνες και οι Κύπριοι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για βίζα για να ταξιδέψουν στο Ισραήλ εάν μείνουν λιγότερο από τρεις μήνες. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί βίζα.

Oι ταξιδιώτες πρέπει να έχουν διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον τριών μηνών από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ. Οι ισραηλινές αρχές δεν σφραγίζουν πλέον τα διαβατήρια των διεθνών επισκεπτών. Τα τελευταία φέρουν ένα μπλε χάρτινο αυτοκόλλητο το οποίο θα πρέπει να φυλάσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024