Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΣάμος: Οι Τούρκοι επισκέπτες εξακολουθούν να τονώνουν την αγορά του νησιού
Τουριστική κίνηση

Σάμος: Οι Τούρκοι επισκέπτες εξακολουθούν να τονώνουν την αγορά του νησιού

Samos Σαμος

Η τουρκική αγορά σημειώνει μεγάλη αύξηση στη Σάμο.

Σημαντική η αύξηση των αφίξεων από τη γειτονική Τουρκία που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα κ. Μανόλη Κυπραίο και την ΕΡΤ News.

Το ποσοστό της αύξησης καταγράφεται τουλάχιστον 30% αυξημένο σε σχέση με το 2019 όταν συνολικά είχαν επισκεφτεί την Σάμο 45.000 Τούρκοι, ενώ ο αριθμός αυτός έχει ήδη φτάσει στο νησί μόνο από την μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στη γραμμή Κουσάντασι –Σάμος.

Ο κ. Κυπραίου τόνισε ότι τα προηγούμενα καλοκαίρια η αύξηση των αφίξεων παρατηρούνταν μόνο κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής γιορτής των Τούρκων το Μπαϊράμι, ενώ φέτος καθημερινά τα πλοιάρια τόσο προς το Βαθύ της Σάμου όσο και προς το Πυθαγόρειο είναι γεμάτα.

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού αναφέρουν ότι οι Τούρκοι κάλυψαν την χαμηλή κατανάλωση που υπήρχε φέτος από την πλευρά των Ευρωπαίων και η κίνηση σε καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία, ταξί, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σημείωσε κατακόρυφη αύξηση. Να σημειωθεί ότι η κίνηση αναμένεται αυξημένη και τον Σεπτέμβριο, ενώ τα δρομολόγια θα συνεχιστούν ως τα τέλη του Οκτωβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024