Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνApollo: Οι μεγάλοι νικητές της τελετής βράβευσης των ξενοδοχείων Σάμου
Διακρίσεις

Apollo: Οι μεγάλοι νικητές της τελετής βράβευσης των ξενοδοχείων Σάμου

Μέχρι το 2026, ο Apollo θα διακινεί 1.000.000 τουρίστες προς την Ελλάδα, προερχόμενους από τη Σκανδιαναβία και την Ολλανδία.

Το απόγευμα της Δευτέρας, 29 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του νέου δημαρχιακού κτιρίου, στο Πυθαγόρειο της Σάμου, πραγματοποιήθηκε από τον Σκανδιναβό tour operator Apollo (Dertouristik Nordic) εκδήλωση παρουσίασης των νεότερων εξελίξεων στον χώρο του τουρισμού καθώς και η καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων της Σάμου σύμφωνα με τις βαθμολογίες των πελατών του Apollo .

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους ανήκε στην εμπορική διευθύντρια του Apollo, παλαιά γνώριμη και φίλη της Σάμου, κυρία Nina Hornewall. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο contract manager του Apollo κ. Νίκος Χριστουλάκης και ο πράκτορας του Apollo στη Σάμο, κ. Δημήτρης Κασμιρλής (Rhenia Tours) .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η κ. Hornewall παρουσίασε όλα τα νέα δεδομένα για τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, καθώς σημειώνονται συνεχώς αυξητικές τάσεις της τουριστικής κίνησης προς τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης και της Σάμου. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι μέχρι το 2026, ο όμιλος θα διακινεί 1.000.000 τουρίστες προς την Ελλάδα, προερχόμενους από τη Σκανδιαναβία και την Ολλανδία.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την καθιερωμένη βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού, σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια των πελατών του apollo , με βαθμολογίες πολύ υψηλές που αποδεικνύουν ότι κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και ψηλότερα ο πήχης των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας ως αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη ικανοποίηση των πελατών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δέσποινα Κάιλα ενώ τον Δήμο Δυτικής Σάμου εκπροσώπησε η γενική γραμματέας του Δήμου κ. Ιωάννα Πατρώνη.

Οι μεγάλοι νικητές των βραβείων

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023